Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Şimdinin Gücünü Keşfettiğinde Geleceğini Güzelleştirirsin


Neden şimdi diyoruz. Tam bu yazıyı okurken şimdiyi yaşıyorsunuz. Aslında sahip olduğunuz tek an şimdidir. Elinizde sahip olduğunuz tek an olduğu için bu kadar değerlidir. Eğer şimdinin gerçek gücünü anlarsan onun hayatını değiştirecek büyük bir potansiyeli olduğunu da fark edersin.

 Hepimiz çoğu zaman yaşadığımız anın tam olarak farkında olmayız. Çoğu zaman bu anın elimizden uçup gitmesine neden olur. Anılarımız gerçekten güzeldir ve gelecek için hayal kurmak bize olumlu bir anlayış sunabilir.

Ama şimdinin gücüne odaklanırsak işte mucizevi güce o anda ulaşırız. Size verilen sadece bu andır. Şimdinin içinde düşüncelerinize ve fikirlerinize odaklanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken o anda kalmaktır. Aslında şimdiye konsantre olmak hiç de zor değildir.

Şimdinin içinde korku veya kaygı yoktur. Orada nefret veya endişe yoktur. Orada sadece sevgi ve huzur bulursunuz.

Şimdiye odaklandığımızda 5 şey hayatımıza girecektir.
[post_ad]
1- Anın içinde kaldığımızda; geleceğimizi değiştirebiliriz. Çünkü ilham bizi şimdide ziyaret edecektir.

2- Anın içinde kaldığımızda; kendimizi ruhsal ve bedensel olarak huzurlu ve güçlü hissederiz.

3- Anın içinde, merkez düşüncemize ve zihnimize odaklanırız.

4- Anın içinde kaldığımızda; farkındalığımız %100 artacaktır.

5- Anın içinde, doğru cevapları alır ve geçmiş kaygılarımızdan uzaklaşırız.

Eğer hayatınızda büyük bir değişimi yakalayacağınız yeri arıyorsanız yapmanız gereken ilk ve en önemli şey şimdiye odaklanabilmektir. Anın içinde kalmak çok basittir. Tam şu anda yaşamın içinde olduğunuzu fark edin. Zihnin algısı farkındalık olarak size geri dönecektir.

Şimdinin Gücünü Keşfettiğinde Geleceğini Güzelleştirirsin Reviewed by bilgierdemdir on 20:03:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.