Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Sakinliğini koru, Agresif İnsanların Enerjini Düşürmesini Engelle


Bazen çevremizde negatif insanlar olur ve bir çatışma ortamı yaratırlar. Bu insanlar sizi kendi enerji durumlarına çekerek sizinde negatif hissetmenizi sağlarlar. Pozitif düşünce bize pozitif şeyleri getirir. Bu 5 yöntemle negatif insanlarla çatışmaya girmeyelim.

Herkesin hata yapma hakkı vardır.
Çoğu tartışma ve kavga insanların hata hakkının olmadığını düşünmemiz yüzünden çıkar. Trafikte yanlışlık yapabilirler. İş yerinde veya evde. Toleranslı olmayı öğrendiğimizde agresif insanlarla tartışmayız.

Saygılı olun.
Tartışmalar gelip geçicidir. Ama söylenen sözler ve yaşanan anılar uzun süre yaşamamızda kalabilir ve bize zarar verebilir. Onun için tartışırken bile bir sınır çizerseniz negatif insanlarla problem yaşamazsınız.
[post_ad]
Kışkırtmaları duymazdan gel.
120 yaşındaki adama uzun yaşamın sırrını sormuşlar.
- Asla tartışmam demiş
Bu imkansız demişler.
- Evet haklısınız demiş...
Bazı insanlar sadece negatif duygularını boşaltmak için sizinle tartışırlar. Kimileri bunun için fırsat ararlar. Onların oyununa gelme.

Hakaretleri iç dünyanıza sokmayın.
Bazı insanlar şaka yapar ve genellikle söylemek istediklerini yüzünüze söylerler. Söylenen sözler her zaman sahibine aittir. O sözleri duymayın ve bırakın kötü söz ona ait olmayı sürdürsün.

Konuşmada gülümseyecek bir şey söyleyin.
İnsanlar çok ciddi tartışmalarda bile gülecek bir şey söylendiğinde tartışma sona erebiliyor. Huzurlu ve mutlu bir hayat istiyorsanız her tartışmayı gülünecek tatlı bir şaka ile sonlandırın. Negatifi pozitife çeken en büyük güç gülümsemektir.

Sakinliğini koru, Agresif İnsanların Enerjini Düşürmesini Engelle Reviewed by bilgierdemdir on 20:33:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.