Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilinçaltını İyileşmek için Kodlamak Mümkün mü?


Bilinçaltımızı hızlı iyileşmek için kodlayabilir miyiz? Bilinçaltı hayatımızda çok önemli bir güç. Biz ise bu gücün farkında değiliz. Peki bilinçaltımızdaki iyileşme kodlarını hızlandırabilir miyiz. Gelin önce bir yara nasıl iyileşiyor ona bakalım.

Parmağımızı kestiğimizde bir süre içinde kan akışı azalıyor ve duruyor. Kan yaranın üzerinde pıhtılaşıyor. Bu sırada ümmi sistemimiz devreye girerek enfeksiyonları önlemek için harekete geçiyor. Beyin sağlıklı hücreleri yaralı bölgeye göndermeye başlıyor. Sağlıklı hücreler çoğalmaya başlıyor.

Hücreler yeni bölümler oluşturarak dokuları oluşturmaya başlıyor. Dokular tamir edildikten sonra sıra derinin yeniden oluşturulmasına geliyor. Bu süreçler yaranın büyüklüğüne bağlı olarak bir gün ile bir ay arasında sürebiliyor.

Kısaca hücrelerimizden tüm sistemimize kadar harika bir iyileşme programı beynimizde yüklü. Peki asıl soru bilinçaltımıza doğru yönlendirmeler yaparak iyileşme gücünü arttırabilir miyiz. Bunun için plasebo etkisi önemli gibi görünüyor.

Peki nedir, bu plasebo etkisi. Hiç bir iyileştirme gücü olmayan bir ilacın hastaya bu seni iyi edecek telkini ile verilmesidir. Kısaca hasta içtiği sahte ilacı kendine iyi geleceğine inanarak içmeye başlar. Sonuç: Çoğu hasta iyileşeceğine inandığı için iyileşme yaşıyor.

[post_ad] Bilinçaltına gönderilen "ben ilaç aldım ve bu ilaç bana çok iyi gelecek düşüncesi bir anda iyileşme sürecinde  + artı bir etki yapıyor. Kısaca, bilinçaltındaki iyileşme programı hızlanabiliyor.

Ruhsal ve zihinsel enerjimizi iyileşme sürecine katabiliriz. Olumlama yaparak ,dua okuyarak, nefes ve meditasyon çalışmaları yaparak bedenimizi huzurlu kılmalıyız. Unutmayın! tıbbi bir tedavi süreci yaşıyorsanız iyileşeceğinize duyduğunuz pozitif inanç ve doktorunuzun size verdiği ilaçların sizi tedavi edeceğini bilmeniz sürece olumlu yönde katkı sağlayacaktır.

Kısaca bilinçaltı, hastalığınıza verdiğiniz olumlu düşünce ve enerjiyle süreci iyi yönde yükseltebiliyor. Pozitif düşünce ile bilinçaltı kodlarını yüklediğinizde süreç gerçekten olumlu etkileniyor.

> 50 Pozitif Olumlama 


Bilinçaltını İyileşmek için Kodlamak Mümkün mü? Reviewed by bilgierdemdir on 13:15:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.