Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Pozitif Düşünmek Neden Önemli 5 Sebep


Bir robot ürettiğinizi düşünün. Bu robota istediğiniz bilgileri yükleyebiliyorsunuz. Bu bilgi ve düşünceler sayesinde robot yaşamını şekillendirmeyi öğreniyor. Yüklediğiniz bilgiler ise asla silinmiyor veya unutulmuyor. Robotun hard diskinde kalıyor. Aynı robot benzetmesi gibi bizimde yaşadığımız şeyler ve düşüncelerimiz silinmiyor ve hafızamızda kalıyor. Bu da bizim hayat biçimimizi değiştiriyor.

Pozitif Düşündüğünde

Bakış açın değişecektir. Küçük şeylere fazla takılmayacak ve öfkeni yenebileceksin. Yaşam aslında çok güzeldir sadece doğru taraftan bakmayı unutabiliyoruz. Pozitif düşünmek bakış açınızı güçlendirecektir.

Motivasyon. Pozitif düşünen insanların, motivasyonları yüksektir. Çünkü başarabileceklerine olan inançları tamdır. Onlar hayallerini takip eder ve her olumsuzlukta kendilerini yenileyebilecek pozitif gücü bulurlar.
[post_ad]
Sağlıklı Yaşam. Pozitif düşünmek ümmi sistemi güçlendirir. Yapılan araştırmalar pozitif düşünen insanların, hastalıklarda daha çabuk iyileştiğini gösteriyor. Pek çok ağır hastalıkta pozitif düşünmenin yararı doktorlar tarafından kabul gören bir şey.

Çekim Yasası. Pozitif düşündüğünüzde pozitif şeyleri hayatınıza çekmeye başlarsınız. Düşünceleriniz pozitif olduğunda gerçeklikte ona göre değişmeye başlar. Pozitif düşünce, pozitif enerjiyi çeker. Negatif enerji pozitifin olduğu yerde olmaz.
Bizim olan her şey düşüncelerimiz sonucundadır. Düşüncelerimizde kurulur, düşüncelerimizde oluşur. Eğer bir kimse kötü düşünceyle konuşur ya da davranırsa onu tıpkı tekerleğin kağnı çeken bir öküzü izlemesi gibi, acı izler. Buddha
İlişkilerimizi Güçlendirir. Pozitif düşünce, pozitif eylemlere dönüşür. Bu bize olumlu bir yaşam tarzı getirir. Çevremizdeki ilişkileri güçlendirmeye yarar. Pozitif düşündüğümüzde pozitif bir aura yayarız ve bu da insanlarla ilişkimizi güçlendirir.

>>>Pozitif düşünmek için 7 yöntem 

Pozitif Düşünmek Neden Önemli 5 Sebep Reviewed by bilgierdemdir on 10:59:00 Rating: 5

1 yorum:

  1. Pozitif düşünmek ümmi sistemi güçlendirir.Bu cümleyi maneviyat olarak algıladım.Başka bir açılımı var mı?

    YanıtlaSil

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.