Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Paranormal Gücünüzü Arttıracak 5 Antik Kökenli Yöntem


Mısır, Maya Sümer ve diğer antik uygarlıklar için paranormal güçleri arttırmak çok önemliydi. Bunun için Pek çok yöntem ve öğreti geliştirdiler. Bu güçler bize yol gösterecek güçlü rehberlerdi. Bu 5 yöntem ile enerjinizi ve ruhsal gücünüzü arttırabilirsiniz.


Güneşin Doğuşu
Eski uygarlıklarda güneşin doğuşu büyük bir güç ve ruhsal olaydı. Güneşin doğuşunda yürüyüşe çıkın ve güneş tam doğarken 20 dakikalık bir yürüyüş yapın. Bedeninizin güneşi görmesi gereklidir. Onun için güneşin olduğu yöne doğru yürüyüş yapabilirsiniz. Güneşin ild doğduğu anda yüksek ve ruhsal bir enerji verdiği söylenmektedir.

Karanlık
Ruhsal enerjimizi yükseltecek bir diğer antik uygulama ise karanlıkta oturmaktır. Karanlık bir odada dua ve olumlama yaparak oturun. En azından bir saat boyunca oturmanız önerilir.

Öz enerjiye odaklanma
Bu çalışma belli sorular ile gelir. Her gün en az yarım saat içsel yolculuğa odaklanın ve zihninize kim olduğunuzu sorun. Hayat amacınızı ve gerçek arzularınızı sorun. Zihniniz bir süre sonra yoğun bir farkındalığa ulaşacaktır.
[post_ad]
Tai Chi ve Çi gong eğitimi
Ruh zeka ve bedene aynı anda hitap eden güçlü bir enerji eğitimidir. Çi gong belirli fiziksel duruşlar ve beden hareketleri ve/veya hayalle birleştirilen nefes tekniklerini kullanarak bedenin enerji dengesini düzenleyen bir eğitimdir.

Elementler
Her canlı ve cansız varlık bir elementin etkisindedir. Çin astroloji ve Günümüz astrolojisi farklılık gösterse de derinlerde enerjimiz bir element ile çok daha iyi anlaşmaktadır. Ateş, Su, Toprak, Hava elementleri dışında insanların hayatına etki eden metal ve ağaç elementleri çok güçlüdür. Elementinizi keşfettiğinizde onu temsil eden taşları bulabilirsiniz. Üstünüzde taşıyacağınız bu taşlar enerjinizi ve ruhsal gücünüzü yükseltecektir.
Paranormal Gücünüzü Arttıracak 5 Antik Kökenli Yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 14:02:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.