Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Özel Yeteneği olan İnsanlar Var mı?


Yüzyıllardır metafizik özelliği olan pek çok insan vakası hükümetler tarafından araştırılmış ve düşünülmüştür. Doğaüstü güçleri olan insanlar için pek çok hikaye dinlemişizdir. Hayatımızda bir kere doğaüstü bir olay yaşama durumumuz mümkün. Fenomenler bazı insanlar için normal süreçlerdir.

Dünyayı iki şekilde algılayabiliriz. Ya her şey göründüğü gibidir veya her görünen altında bir mana (anlam) vardır. Kuantum fizikçiler dünyanın ikincisi gibi olduğunu düşünüyorlar. Noetic Bilim Enstitüsü Baş bilim adamı Dean Readen'in kitabı "bilinmeyen gücümüz" "the conscious universe" bu konuda araştırma yapanlara rehberlik edebilecek türde bir kitaptır.

Çin ve ABD hükümetleri bu konuda araştırmalar yapan hükümetlerdir. Özellikle Çin Hükümeti pek çok konferans ve araştırma düzenlemiştir.

Çinde Zhang Bao Sheng efsanesi

1958 yılında doğan Zhang ünlü bir qigong ustasıdır. Yetenekleri ise sadece bununla sınırlı değildir. Yapılan deneylerde objeleri kapalı ve mühürlü tüplerin içine koyabilmekte insanların içini görebilmektedir. Çin'de bir hastane bu yeteneği yüzünden onu işe almıştır. İnsanları enerjisi ile iyileştirebildiği söylenmektedir.
[post_ad]
Çinde bu yetenekleri olan çocuklar araştırılmış ve bazı deneyler yapılmıştır. Çocuklar bazı eşyaları bir yerden bir yere ışınlayabilmekte ve enerjileri görebilmektedirler.

Çindeki bu ışınlama deneyleri pek çok bilimsel araştırma ile tekrarlanmıştır. Batıda da tekrarlanan bu araştırmalar ne yazık ki istenilen tam sonuçları verememektedir.

Çindeki teleportasyon deneyleri bize insan zihin fenomenin bir şekilde deney ürünlerini 4. uzay boyutuna gönderebildiğini gösteriyor. Bu numüneler duvarlardan bariyerlerden ve mühürlü tüplerden fiziksel bir etki olmadan geçebiliyor. Eric Davis, Ph.D, FBIS

Chulin Sun qigong hocası zihin gücünü kullanarak tohumları 20 dakika içinde enerjisini kullanarak büyütebilmektedir. 180 farklı üniversitede deneylere katılmış ve sonuçlar değişmemiştir.

Diğer videolar için bu siteyi inceleyebilirsiniz >>> 11 süper güçlü insan

Telepati, telekinezi ve diğer bazı fenomen yetenekler insanoğlunun hala bilinmezliğinde...


Özel Yeteneği olan İnsanlar Var mı? Reviewed by bilgierdemdir on 13:14:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.