Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Eşinizi Mutlu Edecek 5 Harika ve Kolay Yöntem


Mutluluk paylaştıkça büyür. Eğer sevdiğiniz kişiyi mutlu ederseniz mutlu olursunuz. Buna fiziksel olarak etki- tepki diyebiliriz. Ruhsal boyutta ise enerjinin geri dönüşü olarak görebilirsiniz. Peki eşinizi nasıl mutlu edebilirsiniz.


1- Ona sizin için ne kadar değerli olduğunu her fırsatta gösterin.
Onunla zaman geçirin ve onunla oturun. Onunla ne kadar güzel vakit geçirdiğinizi her fırsatta söyleyin. Ona sizin için değerini her fırsatta söyleyin. Küçük bir kaza ve problem yaşadığında ne kadar üzüldüğünüzü mutlaka söyleyin.

2- Küçük hediyeler ve kartlar alın.
Bir insanı mutlu etmek o kadar kolaydır ki. Basit bir hediye onu düşündüğünüzü gösterir. Bazı günler yanına günaydın mesaj kartları koyabilirsiniz. Bu ilişkinizi canlı tutar ve onu mutlu eder. Sabah erken kalkıp kahvaltıyı hazırlamak veya onun yaptığı bir işi onun yerine yapmak bile çok güzel bir harekettir.
[post_ad]
3- Güzel sözler ve mesajlar atın.
Kelimeler enerjidir. Güzel sözler ve cümleler enerjimizi değiştirir. Sevdiğiniz kişiye gülen yüzler ve kalpler gönderin. Ona duygularınızı anlatan şiirler ve güzel mesajlar atmayı unutmayın.

4- Ona sarılın ve "seni seviyorum" diyin.
Dünyadaki en güçlü ve enerji dolu kelimelerden biri "seni seviyorum" demektir. En güzel eylemlerden biri ise sarılmaktır. Ona sarıldığınızda bunun en derin anlamı onun boş tarafının üstüne sizin kalbiniz, sizin boş tarafına ise onun kalbi gelir. Auranız iç içe girer ve pozitifleşir. Bu iki güzel eylemi bolca yapın...

5- İyi bir dinleyici olun.
Bir insana değer veriyorsanız onu dinleyin ve onun anlattıklarına önem gösterin. Sevdiğiniz kişi size bir şey anlatıyorsa onu mutlaka dinleyin. Bu o kişiyi çok mutlu edecektir. Bu enerji size dönecektir.


Eşinizi Mutlu Edecek 5 Harika ve Kolay Yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 19:58:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.