Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

7 Doğal Hakkını Mutlaka Kullan



Negatif bir durumda veya başka bir problemde 7 doğal hakkın olduğunu unutma. Bu hakları bildiğimiz halde nedense uygulamayız. Bu 7 hakkını kullanmalısın. Bu 7 doğal hakkımızı kullanmadığımız için kendimizi üzüyor ve enerjimizi düşürüyoruz.

İnsanın Elinde Olan 7 Hakkı

1- Susma hakkı
Evet bir konu hakkında konuşmak istemiyorsan, zorlamalara izin verme. Konuşmak istemediğini kibar bir dille karşındaki kişiye ilet. Susmak bazen problemleri büyümeden çözer.

2- Reddetme hakkı
Hepimiz bazı şeyleri isteriz ve bazılarını ret edebiliriz. Bu hakkını istemediğin bir şey için kullan. Bir davete gitmek istemiyorsan gitme veya bir teklife hayır deme hakkın her zaman var.

3- Kabul etme hakkı
Eğer hayalini gerçekleştirmek istiyorsan ve bir şans doğurduysa kabul etmelisin. İnsanların düşünceleriyle değil kendi iç sesinle hareket etmen hayatını yükseltebilir.

4- Özgür Olma hakkı
Birisi veya birileri kısıtlıyorsa veya bunu yapan egon ise mutlaka bu durumu aşmalısın. Özgür olmak ve özgürce yaşamak en doğal hakkıdır insanın.
[post_ad]
5- Yalnız Kalma hakkı
Bazen en çok ihtiyacımız olan şey yalnız kalmaktır. Hayatımızın önemli bir karar aşamasında isek yalnız kalarak çözümlere ulaşabiliriz.

6- Yardım isteme hakkı
Zor bir durumdaysak çevremizden ve dostlarımızdan yardım isteyebiliriz. İnanın pek çok insan size yardım etmek ve konuşmak isteyecektir.

7- Vazgeçme hakkı
Eğer problem veya durum seni zorluyorsa çözüm bulamıyorsan vazgeçebilir ve yeni olaylar için başlangıç yapabilirsin. İşinle ilgili bir problemi çözemiyorsan yeni bir iş arayışına girebilirsin mesela. Hiç bir zaman kaldıramayacağımız yüklerin altına girmemeliyiz.



7 Doğal Hakkını Mutlaka Kullan Reviewed by bilgierdemdir on 16:30:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.