Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Sol ve Sağ Burun Terapi Yöntemi


Yüzyıllardır uygulanan harika bir terapi ve meditatif yöntemdir. Burnumuz aslında zekidir. Nefes almak doğamızın bize getirdiği en önemli şeydir. Nefessiz en fazla 3 dakika yaşayabiliriz. Fakat nefes bu kadar önemliyken doğru nefes alıp veriyor muyuz? Bu teknikle huzuru ve farkındalığı birlikte yaşayacaksınız.

! Önemli : Bu alternatif bir terapi yöntemi önerisidir. Herhangi bir rahatsızlığınızda önce uzman doktora başvurunuz. Akciğer veya solunum rahatsızlığı olanlar bu yöntemi uygulamasınlar. Yöntemi uygulamadan önce doktorunuza danışmanız önerilir.

Sağ Burun deliğinden nefes almak (süresi 1 dakika)
Sol elimizin baş parmağı ile sol burun deliğimizi kapatıyoruz. Sağ burun deliğimizden bir dakika boyunca nefes alıp veriyoruz. Sağ burun deliğimizden aldığımız nefes sol beyin lobumuzu etkiler. Analitik düşünmeyi ve enerjiyi yükseltmeye yarar.

Sol Burun deliğinden nefes almak (süresi 1 dakika)
Sağ elimizin baş parmağı ile sağ burun deliğimizi kapatıyoruz. Sol burun deliğimizden bir dakika boyunca nefes alıp veriyoruz. Sol burun deliğimizden aldığımız nefes sağ beyin lobumuzu etkiler. Yaratıcı düşünmeyi ve huzuru yükseltmeye yarar.

Bu meditatif terapi yöntemi 
[post_ad]
> Beyin faaliyetlerini arttırır.
> Stresten ve depresif duygu durumundan uzaklaştırır.
> Akciğerlerinizin daha iyi çalışmasını sağlayabilir.
> Kaygı duygusunu azaltır ve sakinleştirir.
> Ruhsal enerjinizi yükseltir
> Sağ ve Sol beyin düşüncelerini birleştirir.
> Sakin bir duygusal duruma teşvik eder.
> Rahat meditasyon yapmanızı sağlar.
> Enerji meridyenlerinizi temizler.
> Negatif enerjiyi azaltmanıza yardımcı olur.
Bu yazıda konuyla ilgili >>> Doğru nefes almak terapi yöntemi
Sol ve Sağ Burun Terapi Yöntemi Reviewed by bilgierdemdir on 10:14:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.