Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Olumlu Düşünceye Odaklan 5 Yöntem


Düşüncelerimiz bize gerçekliği verir. Bu bilimsel bir teoridir. Bir insan ne düşünüyorsa gerçeklik algoritmasında o oluşur. Kuantum fiziğine göre pek çok olasılık an içinde mevcuttur. Biz ise sadece ihtiyacımız olan olasılığı seçeriz. Biz derken bilinçaltımızdan bahsediyorum. Bilinçaltı ise seçimleri sizin şu anki düşüncelerinize bakarak yapar. Kısaca düşüncelerimiz olumlu ve pozitifse olumlu şeyler hayatımıza girmeye devam eder.
Nasıl Pozitif Kalabiliriz?


1- Negatif düşünceyi pozitif ile değiştirin. Mesela maddi durumum çok kötü düşüncesi geldi veya sağlığım iyi değil. Bu negatif düşünceye şu şekilde cevap verin. Bolluk ve Bereket içindeyim ve sağlığım çok iyi. Bu yöntem bir süre sonra negatif düşüncelerinizi azaltacaktır.

2- İnsanların en büyük hatası istemedikleri şeylere odaklanmalıdır. Mesela; Mutsuzum dediğiniz zaman beyniniz mutsuzlukla ilgili düşünmeye başlar ve bu hayatınıza çekilir. O halde istediğiniz şeylere odaklanın. Bir araba istiyorsanız arabayı nasıl alacağıma değil. Arabayla ne güzel gezeceğinize odaklanın.


3- Hayatında var olan iyi şeylere odaklan. Güzel ve iyi şeyler mutlaka hayatındadır. Nefes almak ve yemek yemek bile büyük bir nimet unutma.

4- Negatif düşünceler ile zihninizi doldurmayın. Nefesinize odaklanın ve zihninize nefesini takip etmesini isteyin. Olumlama yapın ve şunları söyleyin. Hayatım bolluk bereket ve huzur içinde. Sağlığım yerinde ve mutluyum.

5- Her zaman yapabilirim ve başarabilirim de. Kendini asla kilitleme. Bu negatif düşüncelerin zihnini işgal etmesinden başka işe yaramaz.


Olumlu Düşünceye Odaklan 5 Yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 11:06:00 Rating: 5

1 yorum:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.