Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kulaklarınıza 1 Dakika Hafifçe Masaj Yapın



Kulakta çok önemli enerji meridyen noktaları vardır. Bu noktalar bedensel ve ruhsal rahatlama ve huzuru sağlamaya yarar. Geleneksel Çinden günümüze gelen akapunktur tüm dünyada uygulanmaktadır. Kulak bölgesinde bulunan noktalara parmak uçlarınızla uygulayacağınız hafif masaj bedeninizdeki gerginliği azaltmaya ve stresi serbest bırakmaya yardımcı olacaktır. Ayrıca bedensel rahatlama ve huzur verecektir.
Uygulama Yöntemi


!Önemli Not:Kulakla ilgili sağlık problemi yaşayan kişiler için önerilmez. Bu bir tedavi yöntemi değildir. Herhangi bir rahatsızlığınızda önce uzman doktora danışınız. Uygulamadan önce doktorunuza danışınız.

Masajı uygulamak için öncelikle ellerinizde hijyen sağlamalısınız. Ilık su ve sabun ile ellerinizi yıkadıktan sonra parmaklarınızı birleştirerek kulaklarınızı hafifçe kapatın 10 saniye kadar kulaklarınızı hafifçe kapattıktan sonra parmak uçlarınızla dikkatlice kulağınızın her noktasını çok hafifçe masaj yaparak gezin. Kesinlikle çok hafif masaj yapın. Çünkü kulak çok hassas bir organımızdır. 1 dakikadan uzun masaj yapmayınız.

Her gün bu terapi yöntemini tekrarladığınızda
[post_ad]
>Stres ve kaygı hissini azaltmaya yardımcı olur
>Bedensel ağrılarda hafifleme sağlayabilir.
>Ruhsal enerjinizi yükseltir
>Auranızı güçlendirir
>Enerjinizi arttırır.

Güne başladığınızda uygulamanız çok daha iyi olacaktır. Kulak bölgesindeki akapunktur noktaları enerjinin önemli noktalarını barındırmaktadır. Yaptığınız masaj ile negatif enerji (chi) buradan çıkacaktır.

Kulaklarınıza 1 Dakika Hafifçe Masaj Yapın Reviewed by bilgierdemdir on 14:10:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.