Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

11:11 Sürekli Görüyor musunuz? Bu olayın derin anlamı nedir?


Bazen bir dürtü telefonuma bakmamı söylüyor ve baktığımda genellikle anlamlı bir sayı ile karşılaşıyorum. 19:19 veya 11:11 gibi. İlk başta rastlantı deyip geçtiğim bu olay sürekli olarak tekrar etmeye başladığında bunun mutlaka bir sebebi vardır. Araştırmaya başladım.


Felsefi ve bilimsel olarak karşılığı olduğunu gördüm. Eş zamanlılık (synchronicity) iki olayın aynı anda birbirini takip etmesi ile gerçekleşir. Bilimde ve müzikte senkron olarak geçer. Peki ünlü psikiyatrist Carl Jung bu konuda ne diyor. Bu Jung'ın Eş zamanlılık teorisidir. Eş zamanlılık anlamlı rastlantı diyebileceğimiz bir olay ve durumdur. Saate baktınız ve 20:20'ydi ve telefon çaldı ve çok önemli bir haber aldınız. Bu iki olay anlamlı bir rastlantıdır.

Carl Jung'a göre rastlantı yoktu. O bilinçaltının derinliklerinde çok daha büyük bir yapı olduğunu ve bu yapının tüm insanlığı yönlendirdiğine inanıyordu. Sigmund Freud'a göre ise bilinçaltı bir bilinçten arta kalanların çöplüğüydü. Jung için tam tersiydi. Ona göre bilinçaltı Gerçeğin anahtarıydı. Orada tüm cevaplara ulaşılabilirdiniz.

Teori şu şekilde işlemektedir. Anlamlı bir olay yaşadınız bunun illa bir senkronize olmuş bir saat olması gerekmez. Televizyonda veya internette gördüğünüz bir olay olabilir. Ya da o anda yaşadığınız spiritüel güçlü bir his olabilir. Bu sizin önceden sorduğunuz bir sorunun cevabıdır. Ya da olacak bir olayın öngörüsü için bir işaret niteliğindedir. Bu olay sebep-sonuç mantığı ile açıklanamayacak bir durumdur.
[post_ad]
Kuantum Mekaniği Keşfedildiğinden beri Gerçekliğin Sebep - Sonuçtan çok daha derin olduğunu görebiliriz.  Kuantum bir etki tepki olayından çok büyük bir planın varlığını hissettiriyor bize. Sizce bu yazıyı okumanızın nedeni geçmiş tecrübeler ile ilgili mi? Yoksa anlamlı bir rastlantı mı var?

Kim ne derse desin evren sürekli olarak senkronize olmaktadır. Enerji sürekli olarak size yeni şeyler getirmektedir. İnsanoğlu değişimin içindedir. Doğum bir değişimdir. Yaşam döngüsü sürekli bir değişimi getirir. Ölüm ise değişimin yeniden başlamasıdır.

Senkronize anları görüyor ve kuantum nedensellik işaretlerini okuyabiliyorsanız ruhsal enerjiniz yükselmiştir. Ruhsal olarak büyük bir değişim ve güzelliğin içindesinizdir.

11:11 Sürekli Görüyor musunuz? Bu olayın derin anlamı nedir? Reviewed by bilgierdemdir on 16:34:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.