Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Uykuda Bilinçaltınızı Kodlayın 6 Adım



Bilinçaltına ulaşılacak en hızlı yol uyku anıdır. Fakat ne yazık ki uykumuzda bilinçli alanımız etkin olmadığı için bilinçaltımıza istediğimiz verileri giremeyiz. Bunun için pek çok uzman telkin ederek bilinçli uyku durumuna sokarlar. Buna hipnoz deriz. Hipnoz bir uzman ile uygulanır. Self hipnoz veya kendi kendine telkin yöntemleri pek çok kişi için zor olmaktadır.

Bilinçaltını yönetmek ve istediğiniz kodları girmek istiyorsunuz uykuda bunu başarabilirsiniz. Bunun için uyku kontrol teknikleri uygulayacağız. Pek çok kişi bu sayede uykularını kontrol edebilmektedir.

1- Rüya Not Defteri tutun.

Uykularınızı kontrol etmek istiyorsanız öncelikle baş ucu not defterine ihtiyacınız var. Her gün gördüğünüz rüyaları dikkatli bir şekilde yazmalı ve not almalısınız.

2- Hedef Rüyanızı Yazın

Görmek istediğiniz bir hedef rüya belirleyin. Bu kontrol için ilk adımı oluşturacaktır. Mesela daha önce gördüğünüz bir rüya olabilir veya bir anınızdan esinlenebilirsiniz.

3- Yatmadan önce hedef rüyanızı mutlaka okuyun.


Bu sayede bilinçaltınız rüyaya odaklanacaktır. Hedef rüyanıza benzer rüyalar göreceksiniz ve bir süre sonra hedef rüyanızı göreceksiniz.

4- Hedef rüyanıza odaklanın ve imajinasyon uygulayın.
Hedef rüyanıza ulaştıktan sonra gece yatmadan önce hedef rüyanızda yapmak istediğiniz şeylere imajine edin ve hayal kurun. Bu sayede hedef rüyanızı hem daha rahat görebilecek hemde istediğiniz kodları girebileceksiniz.

5- Kontrolü ele geçirin.
Uyanıkken mutlaka kendinize şu soruyu sorun uykuda mıyım yoksa uyanık mıyım? Bu soru bilinçaltınıza her gün göndereceğiniz sorulardan biri olmalıdır. Rüyadada bu soru ortaya çıkacaktır. Rüyanızda soru geldiğinde lambaları yakmayı deneyin. Rüyalarda lambalar hiç bir zaman düzgün çalışmaz. Renkleri değiştirmeye çalışın. Eşyaları düşünce gücü ile oynatmaya çalışın ve uçmaya çalışın. Göreceksiniz rüyanızı kontrol ettiğinizde bilinçaltı kodlarını girebileceksiniz.

6- Kodları girin.
Rüyanızda farkındalık yakaladığınızda yapacağınız tek şey bilinçaltınıza kodları girmek. Mesela sigarayı bırakmak istiyorsanız bilinçaltına artık sigara içmek istemediğinizi kodlayın. Bunu rüyalarınızda yaşayın. Sigaranın kötü bir şey olduğunu ve size artık mutluluk vermediğini rüyanızda görün. Rüyanızda sigarayı bıraktığınızı görebilirsiniz.

Bilinçaltına en hızlı ve güçlü etki eden şey rüyalardır. Güzel ve huzurlu rüyalar görmek istiyorsanız gece yatmadan önce odanızı havalandırıp güzel kokularla odanızın enerjisini yükseltebilirsiniz. Yapılan araştırmalar yumuşak ve güzel kokuların insanlarda güzel rüyalar görme olasılığını arttırdığını gösteriyor.

Uykuda Bilinçaltınızı Kodlayın 6 Adım Reviewed by bilgierdemdir on 21:54:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.