Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Olumlamalardan Daha Etkili Bir Yöntem



Enerji hareket eder. Yin ve Yangta olduğu gibi. Tüm doğada enerji sürekli hareket halindedir. Enerji bedenimizde de aynı şekilde dolaşır. Belli noktalardan dışarıya doğru hareket eder. Bazen bu noktalar tıkanır ve enerjimiz bloke olur. Size kolayca uygulayabileceğiniz bir terapi yöntemi öneriyoruz.

İki kişinin uygulaması gereken bu terapi yöntemi aynı zamanda bir olumlama yöntemidir. Bu yöntem karşımızdaki kişiyle pozitif bir enerji akımına neden olacak ve yin ve yang döngüsünü harekete geçirecektir. Pek çok insanda enerji kanalları tıkalıdır. Bu yöntemi enerji kanallarını  açacak ve duygu blokajlarınızı kaldıracaktır. Bu yöntemi dilediğiniz problemler için kullanabilirsiniz. Bu yöntem normal olumlama yönteminden kat ve kat etkilidir. Yapmanız gereken bir partner bulmak ve o partner ile bu yöntemi uygulamaktır.
Çiçek kokusu sadece rüzgarın yönünde yayılır. Ancak bir kişinin iyiliği her yöne yayılır.
- Chanakya



1- Partnerinizi seçin (Arkadaşınız, eşiniz veya uyum sağlayacağına inandığınız biri olabilir)
Karşınızdaki insan ile aynı frekansta olduğunuzu hissediyorsanız o kişi bu terapi için en uygun insandır. Bu kişi ile yapacağınız bu terapi yöntemini konuşun ve bu yazıyı mutlaka onunda okumasını sağlayın.
[post_ad]
2- Enerji akışı içi duruş
  • Karşılıklı oturun. (Bir koltukta veya yerde karşılıklı şekilde oturun)
  • El ele tutuşun. (İki elde tutacak)
  • Gözleriniz karşınızdaki kişinin gözlerine bakacak şekilde durun.
3- 5 olumlama cümlesi ile sorunlu durumu çözelim.

Duruş pozisyonunu aldığınızda yapmanız gereken sorun ile ilgili oluşturduğunuz 5 olumlama cümlesini söylemek olacaktır. Örnek bir sorun çözelim. İş hayatında yaşadığınız bir problem olduğunu düşünelim.

Olumlama Cümleleri
  • Şu anda işimde en iyisini yaptığımı biliyorum.
  • Şimdi tüm iş problemlerimi çözüyorum.
  • İnanılmaz bir enerjim ve potansiyelim var.
  • (Probleminiz ne ise) artık hayatımda değil ve benden uzaklaşıyor.
  • Ben iyi bir çalışan ve başarılı bir insanım. 
Örnek olumlamalardır. Olumlama cümlesi oluşturmak çok kolaydır. Sitemizde olumlama ile ilgili pek çok yöntem bulabilirsiniz. Ama kısaca anlatmamız gerekirse şimdiki zamanı kullanın ve probleme değil çözüme odaklı cümleler kurun.
Olumlama cümlelerini sırayla önce partneriniz sonra siz söylüyorsunuz. 5 kere derin nefes alarak terapiyi sonlandırıyorsunuz. Her gün duygusal blokeleriniz kalkana kadar devam etmeniz tavsiye edilir.

Olumlamalardan Daha Etkili Bir Yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 14:19:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.