Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Evimizdeki Negatif Enerjiyi Temizlemek için 7 Yöntem



Geçmişte insanlar için en değerli ve kutsal yerlerden biride evleriydi. Biz evimize saygılı insanlarız. Eve ayakkabılarımızla girmez ve evde ayakkabılar ile dolaşmayız. Hijyen konusuna önem veririz. Evimizi ve eşyalarımızı temiz tutarız ve düzenli yaşarız. Fakat evimizde dolaşan pozitif ve negatif enerjiler vardır. Evimize pozitif enerjiyi getirebilmek için bu yöntemleri uygulamamız gerekir.
Anladım ki düşündüğüm şeyler sağlığımı etkiliyor. Şimdi sinirlendiğimde, şunu soruyorum neden öfkelendim. Eğer öfkemin kaynağına ulaşabilirsem, Negatif düşüncemi pozitife çevirebilirim. Yoko Ono


1- Sabahları mutlaka evinizi havalandırın. Bunu yaparken evinizde temiz ve huzurlu havanın dolaştığını ve negatif enerjinin dışarı çıktığını imajine edin.

2- Bir kaç dal ada çayını toprak veya cam bir kasede yakabilir ve evinizde bu hafif kokuyu dolaştırabilirsiniz. Ada çayının o huzurlu kokusu evinize dolsun.

3- Pozitif enerji için (yatılan odalar hariç) evinizde bitki yetiştirebilirsiniz. Aloe vera ve kaktüs negatif enerjiyi çeker ve evinize pozitif bir enerji verir. Ayrıca Aloe vera şans getiren bir bitkidir.

4- Himalaya tuz lambası aydınlatma olduğu kadar havayı temizlemesi ve iyot dengelemesi ile bilinir. Bu tuz lambası evinize pozitif enerji verir.

5- Evinizi sirkeli su ile silin. Haftada bir az bir sirkeli su ile evinizi ve yerlerinizi mutlaka silin. Büyüklerimizin çok uyguladığı bir yöntemdir.

6- Lavanta, gül veya sandal odunu yağı kullanarak evinizin kokusunu güzelleştirin. Bu kokular pozitif enerji verecektir.

7- Evinizdeki en büyük negatif enerji kaynağı düşüncelerimizdir. Eğer düşüncelerimizi pozitife çekersek ve pozitif enerji yayarsak her şey pozitif olur. Pozitif düşünmek ve pozitif yaşamak sağlığımıza iyi gelir.

Evimizdeki Negatif Enerjiyi Temizlemek için 7 Yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 21:26:00 Rating: 5

2 yorum:

  1. Hepsi de çok değerli bilgilermiş. Aloe Vera'nın birçok faydası var aslında. Yaralarımız için de yaprağını kırıp suyunu kullanabiliriz. Sirke zaten temizlik için başlı başına bir madde, en garantisi. Camlar pırıl pırıl :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu değerli yorum için teşekkür ederiz Semih Bey.

      Sil

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.