Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilinçaltının Size Anlatmak İstediği 5 Şey


Kimse gerçekte bilinçaltında ne olduğunu tam olarak bilmiyor. Çoğumuz bilinçaltımızın bizden neler sakladığını merak ederiz. Fakat bazen bilinçaltımız bize bazı şeyleri anlatmaya çalışır. Bilinçaltımızı bedenimizin ve yaşamın koruyucu kuvveti olarak düşünebiliriz. Olaylara daha analitik ve gerçekçi yaklaşır. Eğer onu dinlersek bize söyleyeceği 5 kesin şey vardır.

Bilinçaltının söylediği 5 şey

"Değişim bana göre değil" der.
Eğer bir alışkanlığınızdan vazgeçmek istiyorsanız ve bunda kararlıysanız size kötü bir haberim var bilinçaltımız kesinlikle değişimi sevmez. O alışkanlığı geçmek için bilinçaltımıza bu alışkanlığın çok kötü bir şey olduğunu anlatmamız gerekir. Bilinçaltı tekrar edilen bilgiyi kabullenir. Bu bilgiyi her gün tekrar etmeniz ve çok kararlı olmanız gerekir.

"Her şey Evet ve Hayır ile açıklanmalıdır" der.
Şöyle düşünün bir bilgisayar var karşınızda ve size evet veya hayır diyebiliyor ve başka cevap veremiyor. O halde bu bilgisayara naber nasıl gidiyor diye bir soru sormamız mantıklı olmaz değil mi? Aynı şey bilinçaltı içinde geçerlidir. Bilinçaltı kesin kararlara saygı gösterir ve aradaki tonları önemsemez. Kısaca kesin bir evet ya da hayır bilinçaltı için doğrudur. Ama düşünmeliyim dediğiniz an bilinçaltı bu kararınızı dikkate almayacaktır. Bilinçaltı siyah ve beyaz gibidir. Gri noktalar ise bilincin işidir.


"Benim konuşma dilim semboliktir" der.
Bilinçaltımız bizimle çoğu zaman rüyalarımızda konuşur ve bunu sembolik olarak yapar. Ölüm tehlikesi yaşayan kişilerin daha sonra anlattığı olaylarda içlerinde çok güçlü bir his ve sesin onları yönlendirdiğini söylerler. Bilinçaltınızı çözmek istiyorsanız onunla sürekli bir iletişim halinde olmanız gerekir. Bu sayede sembolik dil bir süre sonra içsel bir konuşmaya dönecektir.

"Her şey kayıt altında" der
Bilinçaltımız 7-24 çalışır ve her olayı kaydeder. Kısaca sizin asla hatırlayamadığınız bir anı bilinçaltında bir yerlerde sessizce beklemektedir. Bilinçaltındaki anılara en kolay hipnoz ile ulaşılabilmektedir.

"Başaracağınıza olan inancı görmek isterim" der.
Eğer siz bir hedef koyduysanız ve başarmak için elinizden geleni yapıyorsanız bilinçaltı size %100 yardımcı olacaktır. Bilinçaltı sizin hedefinizle ilgili çalışmaya başladıktan sonra mutlaka bir cevap ile gelecektir. Ünlü bilim kadını madam curie yıllarca çözemediği kimyasal formülü bir gece anında yatağından uyanarak yazmaya başlamıştır. Cevabı rüyasında bulduğunu söylemektedir. Pek çok problemi çözebilecek güç bilinçaltımızda saklıdır.

Bilinçaltının Size Anlatmak İstediği 5 Şey Reviewed by bilgierdemdir on 16:36:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.