Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Uygulaman Gereken 6 Şey Nedir?


Hayatta önemli şey gerçek seni bulmak ve amacını keşfetmektir. Ama gelecekteki senin sana teşekkür etmesini istiyorsan bu 6 şeyi mutlaka uygula.

"Ne istediğin" ile "neye ihtiyacın" olduğun arasındaki farkı keşfet.
Ne istediğini keşfettiğinde olasılıklar dünyası senin neye ihtiyacın varsa onu gönderecektir. Kısaca biz hayatı deneyimliyoruz. Düşüncelerimiz hayatın akışına yön verir. Kısaca neye inanırsan onu yaşarsın. Ne istediğini keşfettiğinde yaşam sana ihtiyacın olanı verecektir.

Şüphe ile yaşamayı bırakın.
Kendinizi korumak ile artık bıkmış olmak arasında büyük bir fark var. Hayatta pek çok kez insanlardan kazık yemişizdir. Pek çok kez yanlış insanlar üzerinden hayaller kurmuşuzdur. Fakat bu şu demek değildir. Tüm insanlar kötü. İnanın dışarıda çok iyi ve dürüst insanlar var.

"Hayır" demeyi öğrenin.
İstemediğiniz bir şeye evet dediğinizde ne yazık ki enerjinizi kilitliyorsunuz. Hayır demeyi mutlaka öğrenin. Arkadaşlarınız veya sevdiğiniz kişiler size yapmak istemediğiniz bir iş ve olay sunduklarında hayır deyin.

Kötü olaylara sağlıklı başa çıkma mekanizması.
Yaşam karmaşıktır. Bazen kötü olaylar üst üste gelir ve bizi üzer. Yapmamız gereken en doğru adım bir mekanizma oluşturmaktır. Buna bir savunma sistemi diyebiliriz. Bilgisayarlarda ki virüs programları gibi. Bu sayede kötü olaylarla daha sağlıklı başa çıkabiliriz.

Tutkuyla çalışın.
Başarının gerçek sırrı tutkuyla çalışmaktan geçer. Eğer bir işte tutkuyla ve şevkle çalışmıyorsanız başarısız olmanız an meselesidir. Başarısız olduğunuzda üzülmeyin. Çünkü yaşam size hayalinizi veriyor olacaktır. Tutku duyduğunuz işi yapın. Başarı gelecektir.

Kendini gerçek düşünceni keşfet.
Gerçekten düşüncelerini sen mi oluşturdun yoksa onlar yaşadığın toplumun görüşleri mi? Toplum; arkadaşların, ailen, öğretmenin vs. diyerek devam eder. Gerçekten her konuda kendi fikirlerini keşfet. Bu gerçek seni keşfetmeni sağlayacaktır.
[post_ad]

Uygulaman Gereken 6 Şey Nedir? Reviewed by bilgierdemdir on 17:17:00 Rating: 5

1 yorum:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.