Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

İçsel Enerjini Açığa Çıkartacak 5 Cümle


Her insan potansiyelinin çok az bir bölümünü kullanır. Pek çoğumuz bu yüzden gerçek bizi ve yeteneklerimizi asla keşfedemeyiz. İçsel enerjimiz, bedenimizde sessizce sizin onu harekete geçirmenizi bekliyor. Hadi gelin, içinizdeki gücü keşfedelim. Tüm canlılarda bulunan içsel enerji, ruhumuzu ve bedenimizi huzurlu ve sağlıklı yapar. Depresyondaysanız, halsiz ve çaresiz hissediyorsanız veya hastalıklardan bir türlü kurtulamıyorsanız, içsel enerjinizi harekete geçirmenin tam zamanı.

5 CÜMLE

1 - "Şu anın farkındayım. Şimdiye odaklanıyorum ve Tüm enerjimi bedenimin enerji noktalarında başlatıyorum." 
Yaşam şimdidedir. Farkında olursanız, tek gerçek an şu andır. Geçmiş çoktan tükenmiş ve gelecek ise yaşanmamıştır. İçsel enerjinizi şimdiye odaklarsanız, tüm bedeniniz ve enerji noktaları başlatılır.
[post_ad]
2- "Özgürüm. Tüm zihnim ve aklımı bağlayan engeller ortadan kalkıyor. Aklım içsel enerjimi ve enerji noktalarımı doğru şekilde yönlendiriyor"
Akıl bedenin yönetim merkezidir. Enerji akıl özgür değilken ortaya çıkamaz ve hareket edemez. Enerjiniz aklınız ile yönlendirilir.

3- "Sevgi doluyum. Kalbim ve iç dünyam sevgi enerjisini keşfediyor. Kalbim içsel enerjimi ve enerji noktalarımı sevgi enerjisi ile harekete geçiriyor." 
Kalp beyinden tam 400 kat daha fazla enerji yaymaktadır. Onun için hislerimizi kalbimizde (aslında kalbimizin bulunduğu enerji noktasındadır) yaşarız. Neden birisi sizi üzdüğünde kalbim kırıldı deriz. Kalp gerçekten duygusal her şeyi hisseder ve yaşar. Kötü bir olayda kalp krizi geçirme riskimizde artar. Kalp sevgi enerjisinin merkezidir.

4- "Huzurluyum. Ruhum dingin ve rahatlamış durumda. Ruhsal gücüm içsel enerjimi ve enerji noktalarımı huzur ile yönetiyor."
Biz beden ve madde dünyası deneyimleyen ruhsal canlılarız. Ruhumuz iç dünyamızın asıl yöneticisidir. Ruhsal gücümüzü bu güçlü cümle ile harekete geçirelim.

5- " Ben affediyor ve yoluma devam ediyorum. Tüm yaşanan deneyimleri kendi huzur ve mutluluğum için affediyorum. Benlik duygum içsel enerjimi ve enerji noktalarımı temizliyor."
Ben varlık ve kişilik bilgisi ile hayatıma devam ediyorum. İçsel enerjimi; kişiliğim ve egom engelliyor. Ego siz deneyimlerinizi kabul edip affetmezseniz enerji kanallarınızı açmaz ve engel olur. Bu cümle ile egonuzu enerjiden arındıyoruz.


İçsel Enerjini Açığa Çıkartacak 5 Cümle Reviewed by bilgierdemdir on 21:59:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.