Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Enerji Kanallarını Temizleyelim 3 Adım


7 tane çok bilinen temel çakra noktası ile birlikte insan vücudunda, binlerce enerji noktası bulunmaktadır. 7 temel enerji noktasını temizlemediğiniz zaman hayata karşı daha fazla denge ve güç elde edersiniz. Enerji kanallarını temizlediğiniz de, engellenmiş hissettiğiniz tüm durumlar çözülecektir. Korkularınız azalacak ve kendinizi güvenlikte hissedeceksiniz.

Sessiz bir yer bulun: Uzanın veya rahatça oturun. Telefonu uçak moduna almayı unutmayın :)

1- Enerjiye odaklan.
Bedenindeki tüm enerji noktalarına odaklanın. Enerji noktalarının yerini bilmenize gerek yok. Bilinçaltınız tüm enerji noktalarınızın yerini bilmektedir. Yapmanız gereken sessiz bir yer bulup konsantre olmanızdır. Şimdi tüm bedeninize odaklanın 7 çakra noktası ile birlikte "tüm enerji noktalarıma odaklanıyorum" deyin. Bunu zihniniz bu cümleye tam olarak konsantre olana kadar devam edin. Bilinçaltınız enerji kanallarına odaklanacaktır.

2- Enerji kanallarını hissedin.
Odaklandıktan sonra tüm bedenin enerji ile dolduğunu hissedeceksiniz. Zihninizde bir rahatlama hissedeceksiniz. Bu andan itibaren enerjiyi hissedeceksiniz. Bedeninizde büyük duygusal akımlar hissedebilirsiniz. Bunun sebebi enerji kanallarınızın duygular yüzünden tıkanmış olmasıdır. Duygularınızı hissedin. Hiç bir baskı veya yönlendirme yapmayın.

3- Duygularınızı serbest bırakın.
Şu anda duygularınız ve onlarla bağlantılı olan anılarınız ortaya çıkmaya başladı. Yapmanız gereken tüm duygularınız ortaya çıkana kadar sessizce beklemektir. Tüm duygu ve anılarınızın ortaya çıktığını fark ettiğinizde şu cümleyi tekrarlayın. "Tüm beni bağlayan ve enerji kanallarımı tıkayan duyguları fark ediyor ve hissediyorum. Şu andan itibaren onlarla hiç bir bağlantım yok ve onlar tamamen bedenimden ve zihnimden çıkıyor" Uzun ama gerekli bir cümle ezberlemeye çalışın. Bunu zihniniz ve bedeniniz temizlenene kadar devam edin.
Bilgi Erdemdir - Kişisel Gelişim Sitesi
[post_ad]
İyilik ve kötülük kavramlarını aklından çıkarma, başkalarının sözleri, eylemleri seni etkilemesin. Modern dünyanın göz alıcı yapaylıkları seni bozmasın. Yalın ve düz bir yaşam sür, zenginin sarayına da, yoksulun kulübesine de gönül rahatlığıyla, açık alınla gir. Rabindranaht Tagore


Enerji Kanallarını Temizleyelim 3 Adım Reviewed by bilgierdemdir on 15:02:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.