Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hayatı Sev Güneş Her Sabah Senin İçin Doğuyor.


Ruhumuzda bir deprem olduğunda bedenimiz ve dışındaki tüm evren titrer. bilgi erdemdir

Öfkeni fark et. Ruhunun ne kadar acı ve çaresizlik içinde olduğunu gör. Ruhun senden ve bilincinden yardım istiyor. Tüm hayatımız boyunca iki şey bizi yönetir. Düşüncelerimiz ve düşünce sandıklarımız. 

Korkularımızın en büyük sebebi kabullenmemektir. Hayatımız boyunca bizi yöneten en büyük etken korku duygumuzdur. Korku duygumuz sayesinde yönetiliriz. Başkaları bu korku duygusu üzerinden bizi yönetir ve isteklerini gerçekleştirir.

Bugün senin için özel bir gün. Yaşamını şekillendirecek ve hayatını yönetecek tek kişi sensin. Güneş senin için doğuyor. Hayat senin için devam ediyor ve tüm dünya senin için tüm olasılıkları açık tutuyor. 

Ölüm geldiğinde pişmanlıklar listen elinde olacak ve keşke hayatın daha içinde olsaydım diyeceksin. Unutma vesvese sürekli olarak zihnini yönetmeye çalışır. Endişeler her taraftan dökülür. 

Korkularımızın ve endişelerimizin üstesinden geldiğimizde gökyüzünde uçan kuşlar kadar özgür oluruz.

Bir kaptan limandayken kaptan sayılmaz. Bir gemi limandayken hiç bir işe yaramaz. Yapılması gereken çok basittir. Gemine bin ve rüzgara sırtını daya. Hiç bir şey senin içindeki güzelliği ve mutluluğu yenemez. Sen izin vermediğin sürece hiç bir yağmur seni ıslatamaz.
Sen bu hayata yaşamak ve duygularını anlamak için geldin. Sen hayatı deneyimleyen ruhsal bir canlısın. Hayallerine inanırsan ve peşinde gidersen başarılı olursun. Tüm herkes sana karşı ayak dirediğinde ve fırtına yaklaştığında yapman gereken basittir. Fırtınanın ardından gelecek harika güneşi ve gökyüzünü umut et ve gemini asla terk etme...
[post_ad]
Hayatı Sev Güneş Her Sabah Senin İçin Doğuyor. Reviewed by bilgierdemdir on 14:05:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.