Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilmeniz Gereken En Önemli 5 Denge Kuralı


Hayat; deneyimlediğimizi düşündüğümüz ama genellikle farkında olmadan yaşadığımız bir yer. Seni farklı kılan yaşadıkların ve deneyimlediklerindir. Diğer insanlardan farklı olduğumuzu düşünürüz. Çoğu dürtümüz ve iç güdülerimiz diğer insanlar ile aynıdır. İnsan çevresinde bedeninde ve zihninde dengeye ulaşmalıdır. Bunu yapabilmek için 5 denge kuralı vardır. Bu 5 kuralı hayatınıza dahil edin ve kendinizi dengeye ulaştırın.

Yaşadığın Acıları Aşmalısın.
Hayatın en zor yanı budur. Sevdiğin birini kaybettiğinde veya beklediğin şeylerin tersi olduğunda bunlar seninle birlikte kalır. Bu acıyı aşmalı ve dengeye ulaşmalısın. Biliyorum çok zor bir durum. Ama dengeye ulaşman için geçmiş acı ve kederleri geride bırakman gerekir.

Açlığını Terbiye Etmelisin. 
Bizi insan yapan en büyük özellik dürtülerimizi kontrol altında tutabilmektir. Bu söylediğim sadece cinsel veya yeme dürtüleri değil. Nefis'ten bahsediyorum. Hırsımıza yenildiğimiz her an kaybediyor ve dengeyi kaybediyoruz. Her türlü hırs ve açlığını yen ve o zaman denge seni bulacaktır.

Ruhsal Güçlerini fark etmelisin.
Biz enerji ile bütünleşmiş gözlemcileriz. Çevremiz bu enerji ve güç ile sarılı durumdadır. Enerjiye ve ruhsal güçlere odaklanmalı ve ruhsal güçlerimizi keşfetmeliyiz. Dengeye bu sayede ulaşabiliriz.

Hayatı Deneyimlemelisin.
Hayatı yaşarken sadece iyi şeyler için değil her şey için geldik. Zorluklar ve gözyaşları bu hayatın bir parçası. Biz hayatı deneyimleyen ruhsal canlılarız. Bunu fark ettiğinizde dengeye ulaşacaksınız.

Unutma her şey doğru zamanda seni bulur.
Gerçek böyledir. Rastlantı veya tesadüf dediğimiz şeyler aslında bizim dengeye ulaşma isteğimizin bir gücüdür. Biz deneyimlememiz gereken şeyleri kendimize çekeriz. Hiç bir şey tesadüf değildir. Rastlantılar sadece kaderin dizimlerinden başka bir şey değildir.
[post_ad]

Mutluluk; dışarıdan içeriye doğru hareket etmez. Mutluluk her zaman içeriden dışarıya doğru akar.- Bilgi Erdemdir
Bilmeniz Gereken En Önemli 5 Denge Kuralı Reviewed by bilgierdemdir on 16:20:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.