Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

İçindeki Enerjiyi Keşfet 5 yöntem


Hepimiz ama hepimiz enerjiyiz. Bunu din adamları veya ruhani enerjiye inanan insanlar söylemiyor. Bunu söyleyen kişiler bilim adamları. Evet tüm deneyler en küçük parçacık atomun enerji olduğunu söylüyor. Yani binlerce yıl önceki öğretilerin aynısını söylüyorlar. O halde asıl soru, içimizdeki bu Enerjiyi nasıl kullanabilir ve harekete geçirebiliriz.
Ruhsal bir hayal gücü vardır. Bu güç, hastalıkları oluşturabileceği gibi, var olan rahatsızlıkları da ortadan kaldırabilir. Beden, ruhsal hayal gücünün emirlerine itaat etmek zorundadır. İbn-i Sina
5 yöntem
İnanmak; içimizdeki enerjiye inanmazsak o enerjiyi açığa çıkaramayız. Gözle görülen şeyler dışında, ruhani dünyada en önemli olan şey inanmaktır. Bir şeyin gerçekleşeceğine olan inanç onu gerçekleştirir. Enerjinin var olduğunu bilin. Tüm hayat zaten bu enerji döngüsü içinde yaşanıyor. O enerjiyi bedeninizin tüm her yerinde hissedin.

Meditasyon; çok zor ve karmaşık bir şey değil ayrıca meditasyonun dinlerle alakası yok. Bunu bir zihin egzersizi olarak görebilirsiniz. Meditasyon yapmak çok kolaydır. Sorun meditasyonu alışkanlık haline getirmekte. Saatlerce meditasyon yapmaktan çok 5 dakikanızı ayırın. Nefesinize odaklanın gözlerinizi kapatın ve kendinizi bir nehir kenarında veya bir dağın yamacında hissedin ve bunu hayal edin.

Çizgiler ve çizimler
Enerjiyi ortaya çıkaran en büyük güçlerden biri onu serbest bırakacak teknikler geliştirmektir. Kimi insanlar bunu müzik aleti çalarak veya yazı yazarak yaparlar. Ama en kolay yöntem bir kağıt ve kalemden geçer. Serbest çizimler yapın ve bir objeye odaklanmayın. Bir ağaç çizmeye çalışmayın. Bedeninizi ve zihninizi serbest bırakın.  Ruhani gücünüz bir şeyler çizmeye başlayacaktır. Bu sayede enerjinizi keşfedeceksiniz.

Rüyalar
Gece yatmadan önce rüyalarınıza odaklanın ve rüyalarınızdan yol göstermesini isteyin. İnançlı bir insansanız dua okuyarak yatabilirsiniz. Enerjinize odaklanın ve rüyalarınıza konsantre olun. Rüyalarınızı hatırladığınız kadar yazmaya çalışın.

Korkular
Enerjinizi harekete geçirmek istiyorsanız korkularınızı yenin. Korkularınızla yüzleşin ve onlardan kaçmayı bırakın. Enerjinizi bağlayan en büyük şey korkulardır. Onları kabul edin ve hayatın gerçeği olarak bilin. Onlardan utanmayın ve kendinizi yargılamayın. Enerjinizi açığa çıkartacak en büyük güç ise sizsiniz.
[post_ad]

İçindeki Enerjiyi Keşfet 5 yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 21:19:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.