Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hayattaki En Büyük 5 Korkumuz


Korkularımızdan kaçabiliyoruz ve bunda başarılı bile sayılabiliriz. Her sabah uyandığımızda korkularımız için çalışıyor ve yaşıyoruz. Biz korkularımıza yenilmiş insanlarız ne yazık ki. Hayallerimizi korkularımız yüzünden derinlere gömdük. Pek çok insanın ortak 5 korkusu vardır. Bu 5 korku hayallerimizi yok eder.

5 Ortak Korkumuz

SEFALET - İnsanlar en çok sefalet yaşamaktan korkar ve tabii fakirlikten. Biz hayatımızın çoğunda bundan kaçmak için çok yoğun çalıştık. Hepimiz bunun için istemediğimiz işlerde çalışıyor ve hayallerimizi erteliyoruz. Evet çalışmasak bize kimse yardım etmeyecek ama hayallerimizi harekete geçirmezsek her zaman aynı yerde duruyor olacağız. Hayal ettiğimiz yerlerde olmak için harekete geçmemiz şart.

GERÇEK - "Gerçeklerden" kaçabilir ve erteleyebiliriz. Ama gerçek orada bir yerde onu kabul etmemizi bekliyor. Hayatın gerçeklerini kabul etmeli ve hayallerimizi gerçeklere üstün kılmalıyız. Bunun için ise hayallerimizi gerçekleştirmemiz gerekiyor.

ELEŞTİRİ - Hepimiz övülmeyi severiz. Ama eleştirilmek; en egosu alt seviyede olan insanlar için bile katlanılmaz bir durumdur. Eleştirilmekten korkar onun için harekete geçemeyiz.
Eleştrilmekten korkmayın. Bunu ateşleyici olarak kullanın.

BAŞARISIZLIK - Rezil olmaktan korkarız. İnsanların ne düşündüğünü kafaya takarız. Başarısızlık bizi korkutan ve engelleyen en büyük korkularımızdan biridir. Hayallerimizi erteleriz, çünkü aklımız başarısızlığa odaklanmıştır.

BELİRSİZLİK - Bizi en çok korkutan şeylerden biri belirsiz gözüken şeylerdir. Kararsız kaldığımız anlar ve geleceğimizin belirsiz olduğunu düşündüğümüz anlardır. Aslında hiç bir şey belirsiz değildir. Kendinize ve hayallerinize güvenin her şey daha belirgin olacaktır.
[post_ad]
Hayattaki En Büyük 5 Korkumuz Reviewed by bilgierdemdir on 23:06:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.