Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilinçaltındaki Sembolleri Çözmenin Yolları


Rüyalarımız semboller ile gelir. Pek çok dinde rüyaların mistik sembolleri ve anlamları vardır. Aynı zamanda psikiyatri alanında da bilinçaltını anlamak için rüyalar kullanılmıştır. Freud bilinçaltına giden kısayolun rüyalar olduğunu söylemiştir. Rüyalarımızda olduğu kadar hayatımızda da pek çok sembol görebiliriz. Peki bilinçaltımız direk durumu bize anlatmak yerine neden sembolik bir dil tercih eder. Bilinçaltı pek çok bilim adamı tarafından mercek altına alınmış ve fakat kesin bir cevaba ulaşılamamıştır. Bilinçaltı sembollerini çözdüğünüzde bilinçaltı size cevap vermeye başlar. Sorduğunuz sorunun cevabı hiç beklemediğiniz bir yerde karşınıza çıkar. Televizyonda veya internette görebilirsiniz. Bir arkadaşınız hiç alakasız bir şekilde konu dışındayken size cevabı verebilir. Unutmayın bilinçaltı size cevabı mutlaka ulaştıracaktır.

Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır. - FREUD
>>> Bilinçaltı sembolleri en çok rüyalarımızda karşımıza çıkar. Rüyalarımız genellikle bolca bastırılmış bilinçaltı durumu ile doludur. Bilinçaltı ile bağlantılı olarak gördüğümüz rüyalar günlük yaşamımızla ilgili olduğu kadar psikolojik durumumuzla da ilgilidir. Depresyonda olan ve yoğun psikolojik rahatsızlığı olan insanlar daha az rüya görürler. Bilinçaltımız geçmiş duyguları gördüğü kadar gelecekle ilgili planlar için size yol gösterecektir. Rüyalarınız size özeldir. Rüyanızda gördüğünüz şeyler "neyi - ne" ile bağlantı kurduğunuz ile ilgilidir veya gelecekteki bir sembolle ilgili olabilir. Bilinçaltınızdaki sembolleri çözebilirseniz hayatınızdaki cevapları daha hızlı alabilirsiniz.

>>> Korkularınızı anlayın; Rüyalardan sonra bilinçaltının sembollerini çözebileceğimiz en uygun nokta korkularımızdır. Onları analiz edin ve hayatınızda ki bilinçaltı sembollerine ulaşın.

>>> Her şey birbiriyle bağlantılıdır. Her olay ve yaşanan şey geçmiş ve gelecek ile bağlantıdır. Dikkatli olur ve detaylara dikkat ederseniz bilinçaltının sembollerini ve bağlantılarını görebilirsiniz.

Rüyalarınızdaki sembolleri kendi açınızdan çözmeyi öğrenebilirsiniz. Mesela bir fırtına görüyor ve fırtınada çok sağlam duruyorsanız. Bu yaşadığınız veya yaşayacağınız bir duygusal durumu kolayca atlatacağınızı gösterebilir.

Bilinçaltı en çok hipnoz halindeyken devreye girer. İnsanlar kendi kendilerini telkin haline sokabilirler. Sadece sessiz bir alan bulun ve nefesinize odaklanın. 10 dakika kadar nefes alıp vermenizi izleyin. Daha sonra bilinçaltınıza sormak istediğiniz soruları sorun ve cevapları beklemeyin. Hayatınızda hiç beklemediğiniz anda bir cevap alacaksınız.
[post_ad]
Bilinçaltındaki Sembolleri Çözmenin Yolları Reviewed by bilgierdemdir on 21:20:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.