Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Negatif Düşünceden Kurtulmak için 6 yol


Hepimiz bu hayatta pozitif düşüncenin negatif düşünceden daha iyi geldiğini biliriz. Fakat negatif düşüncelerden kurtulmak her zaman kolay değildir. Çünkü negatif düşünmek aklımızın seçtiği bir şeydir. Bize negatif düşünce öğretilmiştir. Her zaman negatif düşünce daha gerçekçi durur. Büyüklerin söylediği şu cümle özet gibidir "Fazla gülme başına kötü bir şey gelir" Enerjimizi düşüren bunun gibi pek çok cümle vardır. Gelin negatif düşünceden kurtulalım.
Olumsuz düşünceleri olumlu olanlarla değiştirdiğinde, olumlu sonuçlar almaya başlarsın. Willie Nelson

Negatif düşünceden kurtulmak için 6 yol


Düzenli bir dinlenme sistemi oluşturun.
Negatif düşünmemizin en büyük sebeplerinden biri az dinlenmek ve vücudumuzun gerekli şekilde dinlenmemesidir. Vücudunuzu iyi dinlendirin ve uykunuzu tam almaya çalışın.

Negatif düşüncelerinizi günlüğe yazın.
Aklımızdayken düşünce ne kadar mantıklıysa kağıda döküldüğü an ne kadar saçma olduğunu görürüz. Onun için negatif düşüncelerinizi kağıda yazın ve sonra okuyun. Boş yere kendinizi ne kadar üzdüğünüzü göreceksiniz.

Küçük olayları Büyütme.
Negatif düşünce genellikle pireyi deve yapma durumudur. Onun için olayları büyütmeyi bırakın. Hayatı her yönüyle kabul edin.

Olumsuz düşüncenin kaynağını keşfedin.
Neden olumsuz ve negatif düşünür insan. Çünkü bir belirsizlik vardır. Durum belirsizken akıl korkuya kapılır ve negatif düşünce etrafında dönüp durur. Şimdi Yaradana ve kaderinizin iyi olacağına güvenin. Göreceksiniz hayatınız harika olacaktır.

Olumsuz düşüncenizin tam tersine odaklanın.
Yapmanız gereken olumsuz düşüncenin tam tersine odaklanmak. Mesela iş yerinizin iflasını düşünüyorsanız. Şimdi tam tersini düşünün ve işyerinizin çok iyi olacağına odaklanın göreceksiniz negatif düşünce artık zihninizi işgal edemeyecektir.

Geleceği tahmin edemezsiniz.
Gelecek bilinmeyendir. Binlerce olasılık içinden gerçekleşir. Geleceği tahmin etmeyi bırakın. Ben demiştim sözünden uzak durun. Hayatı olduğu gibi kabul edin ve iyi olacağına inanın. O anda bilinçaltı size iyiyi vermek için var gücüyle çalışacaktır.
[post_ad]




Negatif Düşünceden Kurtulmak için 6 yol Reviewed by bilgierdemdir on 12:57:00 Rating: 5

1 yorum:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.