Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Farklı Kullanırsak Hayatımızı Değiştirecek 5 İnternet Sitesi


İnternet hayatımıza girdiğinden beri pek çok şeyi değiştirdi. Nasıl televizyon radyonun yerini aldıysa internette televizyonun yerini almış durumda. İnternet kullanırken sürekli ziyaret ettiğimiz siteler var. Peki bu siteleri farklı kullanırsak hayatımızı etkiler mi? Evet kesinlikle etkiler. Bu 5 site için farklı önerilerimiz var.



Facebook aslında sadece sosyal bir ağ değil pek çok harika sayfa barındırıyor. Kişisel gelişim ve pek çok alanda kendinizi geliştirmeniz için imkan sağlıyor. Facebook'u sadece arkadaşlarınızın hayatını takip etmek için kullanmayın. Pek çok başarılı kişiyi takip edebilir ve önerilerini hayata geçirebilirsiniz.

Youtube harika bir site ve pek çok bilgi barındırıyor. Eğer youtube sadece eğlence için diyorsanız çok büyük bir hata yapıyorsunuz. Pek çok konu hakkında kendinizi geliştirebilirsiniz. Özellikle TED TALK mutlaka bakmanız gereken sayfalardan.

Pinterest hayatınıza girmediyse lütfen bir an önce dahil edin. Harika fikir ve görüşlerin olduğu bir site. İnstagram gibi sadece görsel üzerine gibi duruyor. Ama bir farkla linkleri ile sitelerine ulaşabiliyorsunuz. İnstagram kullananlar bu siteye bayılacaktır. Sitede görsel ve diğer her konuda arama yapabilirsiniz.

Linkedin yakın zamanda hayatımıza dahil olan güçlü bir iş ağı. Fakat pek çok açıdan linkedini yanlış kullanıyoruz. Bazı linkedin kullanıcıları sadece flörtleşmek için bu siteyi kullanıyor. Aslında önemli şirketleri takip edebilir önem verdiğiniz şirketlerin ceo ve yöneticilerine ulaşabilirsiniz.

Stumbleupon şimdiye kadar keşfetmediyseniz şimdi keşfetmenin tam zamanı. Pek çok konuyu takip edebileceğiniz harika bir site. Mutlaka ziyaret edin. İnternete yeni bir tanım getiriyor. İnterneti farklı kullanmanızı sağlayacak harika bir site
[post_ad]
Farklı Kullanırsak Hayatımızı Değiştirecek 5 İnternet Sitesi Reviewed by bilgierdemdir on 21:26:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.