Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hayatta Yaptığımız 5 Büyük Yanlış


Hayat bu hata yaparız. Ama bu hataları yapmazsak başarı ve güzellik bizi bulur. Hayatımızı değiştirebiliriz. Sevdiklerimize ve kendimize güzel bir hayat sunabiliriz. Bunun için kendimize inanmalı ve yolumuza devam etmeliyiz. Bir de bu 5 yanlışı hayatımızdan çıkarmalıyız.

Hata etmek bir şey değil, hata ettiğini unutmak kötüdür. Konfüçyüs

Yanlış kişi ile konuşmak: Öfkeliyiz veya söylememiz gereken şeyler var. Konuşuyoruz ve anlatıyoruz ama kızdığımız kişiye değil ne yazık ki. Arkadaşımıza dert yanıyoruz. Bir şey mi hissediyoruz. Gidip duyguyu hissettiğimiz asıl sahibine söylemeliyiz.

Erteleme hastalığı: Yarın yaparım. Hadi artık şu işe başla ve ertelemekten vazgeç. Başarılı olmanın anahtarı çalışmaktan ve işleri bitirmekten geçer. Kendine bir tür erteleme hastalığı yüklediysen bu büyük bir yanlış.

Büyük resmi görmemek: Hayata bir pencereden bakıyoruz. Sadece olan olaylara odaklanıyoruz. Her olayın ardında ise daha büyük bir şey olduğunu unutuyoruz. Büyük resme odaklandığımızda kargaşadan çok sevgi olacaktır.
[post_ad]

Sevmediğin kişilere ve şeylere katlanmak: Biliyorum zorundasın. Ama hayatın kısa ve yaşamın elinden her an alınabilir. Neden katlanasın. Bir insanla görüşmek istemiyor musun? Görüşme... Söylediğim kadar kolay veya bir şey sana sıkıntı mı veriyor uzaklaştır veya uzaklaş. Hayatın seni üzenlerle geçirme. Kaprisli ve bencil insanlara ayıracağın vaktini sevdiklerine ve güzelliklere ayır.

Gerçek seni keşfetmemek: Belkide insanın hayatı boyunca yaptığı en büyük hatalardan biri bu. Kişiliğinden bahsetmiyorum. Senden ve öz benliğinden bahsediyorum. Ailenin fikirlerinden veya başkalarının fikirlerinden değil senin fikirlerinden bahsedelim. Kendini keşfet ve gerçek düşünceler işte o zaman seni bulacaktır.


Hayatta Yaptığımız 5 Büyük Yanlış Reviewed by bilgierdemdir on 23:23:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.