Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hayatınızı Kilitleyen 4 Şey


Düşüncelerimiz ve hayallerimiz var. Biz hayatımızın mimarlarıyız. Fakat bazen ne kadar çabalasakta bir yerlere varamıyor ve kilitleniyoruz. Enerjimizi ve yolumuzu kilitleyen olayları kaldırmamız lazım. Bu yazımızda hayat enerjinizi ve hayatınızı kilitleyen 4 şeyi hayatımızdan çıkaralım.

HAYATINIZI KİLİTLEYEN 4 ŞEY

Sözlerine Dikkat Et.
Söylediğin her şey enerjini yükseltir veya alçaltır. Bilinçaltın seni dinliyor ve ruhsal gücünde öyle. Söylediğimiz ve düşündüğümüz her şey hayatımıza pozitif veya negatif etki ediyor. Enerjinizi hissedin ve onu yönlendirin. "Başaramam" " Şimdiye kadar ne yaptım ki" "BEN BÖYLEYİM İŞTE" tüm cümleler sizi kilitliyor.

Gelecek ve geçmiş yaşam denkleminin dışındadır.
Şimdiye odaklanın çünkü size sadece şu an verildi. Bunu anlamamakta inat edebilirsiniz. Çünkü bilincimiz geçmiş ve geleceğin kendine ait olduğuna inanır. Bilincimiz ve benliğimiz bunu yaparken şimdiyi kaçırır ellerinden. Şimdide yaşayın şu anda kalın ve kaygılarınızdan uzaklaşın. Göreceksiniz hayatınızı kilitleyen şeyler bitecek.

Bahanelerimiz.
Durmadan söylenip duran bir adam veya kadın olduk zamanla. Bahanelerimizden güçlü olamazsak hedeflerimiz kilitlenir. Bizi diğer kişilerden ayıran gerçek özellik budur. Bahane sunarak yaşamaktan vazgeçin. En çok kendimize söylediğimiz o masum tatlı yalanlardan da vazgeçelim artık. Hayatımızın gerçek sahibi biziz ve hedeflerimiz için mücadele etmeliyiz.

Çok ciddiye almak.
Herkesi ve her şeyi o kadar ciddiye alıyoruz ki bazen hayatın güzelliklerine gözlerimizi kapatıyoruz. "O ne demiş niye demiş ile" geçiyoruz ömrümüzü. Bazı insanlar işlerine göre konuşurlar ve çoğu zaman sadece konuşmak için konuşurlar. Birilerini etkilemek için veya birilerinden fayda sağlamak için konuşurlar. Her şeyi çok ciddiye alıyoruz. Evet hayat aslında o kadar ciddi bir yer değil. Hayata bakışımızı değiştirmezsek mutsuz biriyle yaşamak zorunda kalacağız. Kim mi o? Tabii ki kendimiz.
[post_ad]
Tüm yaşam, diye düşünüyorum böylesi sabahlarda, tüm yaşam güneş altında bir oyun. Cesare Pavese
Hayatınızı Kilitleyen 4 Şey Reviewed by bilgierdemdir on 22:59:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.