Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Gülümsemek için 10 Neden


Gülümsemek; insan duygularının en güzelidir. İnsan hayatı boyunca zorluklarla ve sıkıntılarla karşılaşır. Gençlik yıllarında yüzü bolca gülen insanlar hayatın yorgunluğu ile asık suratlı ve öfkeli oluverirler. Hayata çatık kaşlı bakarsanız hayat değişmeyecektir. Gülümseyerek bakarsanız ise hayatınızda değişecek şeyleri aşağıda listeledik...


  • Güldüğünüz andan itibaren
  • Beyin ve beden stres seviyesini düşürür.
  • İyi bir uyku çekmemizi ve dinlenmemizi sağlar.
  • Diğer olumlu duygu ve düşünceleri harekete geçirir.
  • Huzurlu düşünceler oluşturur.
  • Daha iyi düşünmenizi sağlar.

Tebessüm bedavadır vereni üzmez alanı mutlu eder...Şems-i Tebrizi

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki; gülümseyen mutlu insanlar daha iyi evlilikler yapıyor ve daha başarılı oluyorlar.

Yapılan araştırmalar kadınların erkeklerden iki kat daha fazla güldüğünü gösteriyor. Asıl fark ise çocuklarda; çocuklar 40 kat daha fazla gülüyorlar.

Tüm bu yararların dışında gülmek insana en iyi gelen şeylerden biridir.

Gülümsemek için 10 neden

1-Gülümsemek insanı daha girişken kılar. Gülümseyen insanlar diğer insanlara daha çekici ve girişken gelirler.

2-Gülümsemek mutluluğunuzu arttırır. Gülümsemek daha fazla mutluluğu sana getirir. Moraliniz bozukken sahte bir gülümseme oturtun yüzünüze bir süre sonra huzurlu hissedeceksiniz.
[post_ad]
3-Gülümsemek ümmi sisteminizi güçlendirir. Çoğu insan farkında değildir ama pozitif insanlar daha az hasta olurlar. Yapılan araştırmalar gülen ve pozitif insanların daha az sağlık problemi olduğunu gösteriyor.

4-Gülümsemek kaybetme korkunuzu azaltır. Hepimiz için geçerli olan bir korku var. Gelecek kaygısı. İşte gülümsemek size şu anı hatırlatacak ve daha az kaygı duracaksınız.

5-Gülümsemek kötü gidişatı düzeltebilir. İşler istediğiniz gibi gitmiyor mu? Peki bunun asıl nedeni nedir. Olaylara pozitif baktığınızda daha güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

6-Gülümsemek çevrenize pozitif enerji verir. Diğer insanlarda sizinle birlikte güldüklerinde daha huzurlu bir çevre ve enerji elde edersiniz.

7-Gülümsemek sizi daha ulaşılabilir kılar. İş çevrenizde olsun aile hayatınızda olsun gülümsemenin büyük kazançları vardır. Eğer satış yapıyorsanız gülümsemek müşterilerinizin ürünü almalarını sağlayabilir. Bir antlaşma yapıyorsanız gülümsemek pozitif şekilde antlaşmaya etki eder.

8-Gülümsemenin en güzel yanı paylaşılabilir olmasıdır. Gülümsemek paylaşıldıkça büyüyen harika bir duygudur.

9-Gülümsemek eşsiz bir endorfin hormonu salgılatır. Bunu ancak 200 çikolata sağlayabilir.

10-Genç, güzel ve bol enerjik kalmak istiyorsanız gülümsemelisiniz. Hayatın en güzel yanı sizin gülümsediğiniz yanlarıdır. Kendini bilen insanlar tebessüm eder ve hayata gülerek bakarlar. Çünkü gerçekte dertlerimiz gelip geçicidir.

Size 10 yıl önceki dertlerinizi söylediğimde güler geçersiniz. Onun için şimdide gülüp geçin, çünkü bir 10 sene sonra bu dertleriniz size komik gelecek. Ama ömrünüz asla geri gelmeyecek

Gülümsemenin hiç bir maliyeti yoktur ama fazlasını size verir. Vereni fakirleştirmeden alanı zenginleştiren şeydir gülümseme. Gülümseme anlıktır ama hafızada sonsuza kadar sürer. Dale Carnegie







Gülümsemek için 10 Neden Reviewed by bilgierdemdir on 22:17:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.