Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

%100 Başarı için 10 Özet Cümle


Hepimiz hayatımız boyunca bir yerlere gelmek için çalışıyoruz. Takdir edilmek ve başarılı olmak istiyoruz. Hepimiz hayallerimizin peşinde koşuyor ve başarı için çalışıyoruz. Hayat adil değil ve bazen hak ettiğimiz mevkilere kavuşamıyoruz. Başarılı insanların başarıları asla şans ile açıklanamaz. Onlar başarılıdır çünkü başarılı olacaklarına inanırlar ve çok çalışırlar. İşte başarı için söyledikleri 10 özet cümle.
Eğer bir şeye inanıyorsanız, geceleri ve haftasonları da çalışın. Kendinizi çalışıyor gibi hissetmeyeceksiniz. - Kevin Rose
Zamanı iyi kullan - Her dakika senin için önemlidir. Çoğu zaman başımız önümüzde telefonda vakit öldürüyoruz. Kaybedildiği anda kazanılmayacak tek şey zamandır. Zaman bu dünyadaki en değerli şeydir. Boşa harcama...

Denediysen - Tekrar dene. Bir şeyi ne zaman kaybedersin biliyormusun? vazgeçtiğin zaman. Pes etme ve tekrar dene. Başarılı insanlar pek çok kez başarısız olmuşlardır. Pek çok deney başarısızlıkla sonuçlandıktan sonra başarılı sonuçlara ulaşılmıştır.

Bu sefer farklı yap - Aynı şeyleri deneyerek başarılı olamazsın. Evet tekrar dene ama farklı bir yol bul...

Çalışmayı sev - Hayatta en önemli yeteneğin bu olmalı. Çalışmak insana doğuştan verilen bir yetenek değildir. Dahası bazı insanlar 40'ından sonra daha çalışkan ve yetenekli olabilirler.

Sabırlı ol - Her ağaç önce tohumdu. Her şey vaktiyle olur. Sabırla sular ve zamanını beklersin.

Kendin ol - Başkalarının fikirlerini ve hayatlarını örnek al ama unutma her zaman kendi yolunu çiz ve kendin ol.

Sorumluluk al - Yaptığın ve yaşadığın her olayda sorumlusun bunu unutma. Bahanelerine sarılma ve bahanelerinden güçlü ol.

Halk adamı ol - Herkesin fikrine değer ver ve herkesle sohbet et. Kibrini yenik düşme. Unutma herkesin sana yardım edecek bir fikri ve önerisi vardır.

Mükemmel olma - Evet mükemmel olmak için uğraşma ve projelerinde mükemmeli arama. Hızlı ol ve çok yol al bu daha önemlidir.

Gülümse - Hayatının sembolü ilan et bu gülümseyen yüzü. Mücadele ruhunun en büyük gücü mutluluk ve gülümsemektir. Gülümsemek motivasyonunu yükseltir ve başarıyı sağlar. Yaptığın işlerden zevk almanı sağlar.
[post_ad]

%100 Başarı için 10 Özet Cümle Reviewed by bilgierdemdir on 20:35:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.