Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kendine Yüklenmeyi Bırak 5 neden




Başarısızlıkların %100 sorumlusu sensin. Mutsuzsun; çünkü öfkelisin. Kendine ve etrafındaki her şeye kızıyorsun. Hayatını bir cehenneme çeviriyorsun ve bunun için yine kendine yükleniyorsun. Ama gerçekte kendine bu kadar yüklenmeyi bırakmalısın. Kendine yüklenme, hayatında yaşadığın her şey senin eserin olabilir. Ama unutma, hayatını karartarak hiç bir yere varamayacaksın. Bence hayatında kendine fazla yüklenmemen için 5 neden.

Asla başka insanlar üzülmesin diye kendini üzme..
Unutma,
Sen kaldırabiliyorsan, onlar da kaldırabilir.
 
Bob Marley
1- %100 sorumlu olduğun her şey için %100 elinden geleni yaptın. Sen inanarak ve çalışarak elinden gelenin en iyisini yaptın ve sonuç alamadın. Kendini suçlama artık. Başarılı veya başarısız olmak mesele değil. Anın tadını çıkarmak asıl mesele. Elinden gelenin en iyisini yaptıysan daha fazla kendine yüklenmeyi bırak.
[post_ad]
2- "Her şey bitti" cümlesini kurup durma şu hayatta. Hiç bir şey için kesin konuşma şansı verilmedi bize. Her yeni gün harika olasılıklar ile geliyor. Kendine yüklenmeyi bırak çünkü eğer yaşıyorsan bir daha deneme şansın var.

3- Kendine yükleniyorsun, çünkü hayallerin ile gerçekler örtüşmüyor. Hayat hakkında en basit şey hiç bir zaman hayal ettiğin gibi olmadığıdır. Ama hiç bir zaman düşündüğün kadar da kötü olamaz.

4- Hayatının sonu ne zaman biliyor musun? İnsanlar öyle basit şeyler yüzünden üzüyorlar ki kendilerini. Kırılganız ve etrafımızda çok sayıda yırtıcı var. İnsanları memnun etmek için kendinize yüklenmeyi bırakın... Unutmayın! Hayat yokuşu o kadar dikleşti ki çoğu insan artık tırmanamıyor. 

5- Kendine yüklenmemen için en önemli nedeni söyleyeyim mi? Çünkü sen akıllı bir insansın ve tüm çözümler sende saklı. Unutma hayat değişkendir ve zaman akar. Bugün olan bir şey yarın tamamen değişebilir. Hayatın akışına bırak kendini ve kendini daha çok sev.

Başarısızlıklarını sev çünkü onlar gelecekteki başarılarının temellerini atarlar.

Her yeni gün yeni bir başlangıç için şans verilir. İsteyen kabul eder. İstemeyen ret eder.
Kendine Yüklenmeyi Bırak 5 neden Reviewed by bilgierdemdir on 21:33:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.