Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hayatın Anlamı Nedir ve 5 Soru



Şimdi aklındaki tüm soruları bir kenara bırak ve hayatın anlamı hakkındaki bu beş soruya odaklan.
Bu 5 soruyu, kendine sor ve bu sorular sana, hayatın senin için anlamını gösterecektir. Çünkü hayatın anlamı, hepimiz için farklıdır. Sorulan sorular değişmez, ama cevaplar her zaman değişkendir.

Hayatın kendi başına bir anlamı yoktur.
Hayata anlamı siz katarsınız.
Hayatın anlamı sizin ona atfettiğiniz şeydir.
Yaşıyor olmak bunun anlamıdır. Joseph Campbell

  • Şu anda yaşamıyor olsaydın, bu yaşamı nasıl etkilerdi? Aileni ve çevreni düşün yaşamın içinde olmasaydın ve şu anda olmasaydın, bu yaşamı ve yaşamla birlikte birlikte yaşadığın kişileri nasıl etkilerdi. Bunu düşün, bu ilk sorumuz.



  • Yarını farklı bir gün kılmak için ne gerekli? Sana yarın için söz verilse ve yarının son günün olduğu söylense ne yapardın. Hayatı farklı kılmak ve hayatı anlamak üzerine bunu bir düşün. Bu ikinci sorun.

[post_ad]

  • Seni diğer insanlardan farklı kılan en büyük özellik nedir? Evet hepimiz diğerlerinden farklıyız ve seni farklı kılan hangi özellik. Bu üçüncü soru



  • Hayatını rastlantı olarak mı yoksa bir mucize olarak mı değerlendiriyorsun? Hayatını rastlantı olarak düşünüyorsan geçmişe bakmanı istiyorum ve yaşadığın şeyleri seni nereye götürdüğünü izlemeni tavsiye ediyorum. Bu dördüncü soru



  • Beşinci ve son soru. Seni bu hayatta en güçlü kılan şey nedir ve neden.


Bu beş soruyu üzerinde düşünerek cevap vermelisin. Bu hayatın anlamı hakkında sana bazı fikirler verecektir.


Sayfamıza abone olmayı unutmayın
Hayatın Anlamı Nedir ve 5 Soru Reviewed by bilgierdemdir on 21:13:00 Rating: 5

1 yorum:

  1. Hayatin anlamı Yaratıcıya ve cennete iman. Yoksa sabredilesi değil.

    YanıtlaSil

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.