Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

10 Muhteşem Olumlama Cümlesi



Bu olumlama cümleleri hayatınızda giden negatif duygu durumlarını değiştirecek size huzur ve sakinlik verecek. Her gün bu olumlama cümlelerini yapmaya çalışın. Göreceksiniz ki olumlamalar hayatınızı değiştirecektir. Olumlama ile ilgili bilgi arıyorsanız buraya bakabilirsiniz.

Olumlama cümlelerini istediğiniz kadar dinleyebilir ve tekrarlayabilirsiniz. Ama daha faydalı olmasını istiyorsanız. Sabah uyanır uyanmaz ve gece yatmadan önce mutlaka yapmalısınız.
[post_ad]

mobile link >>> https://youtu.be/l-raUs-cGv8


Editörün Seçimi >>> Olumlamanın 5 büyük Sırrı
10 Muhteşem Olumlama Cümlesi Reviewed by bilgierdemdir on 10:32:00 Rating: 5

2 yorum:

  1. Harikaydı. Teşekkürler. .bunlari surekli yapabilmek icin güçlü iradeye ihtiyaç var diye dusunuyrm..irademizi guclendirmek için napmaliyuz..iyiki sitenizle tanismisim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sonbahar çok teşekkür ederiz... Facebook sayfamızı takip edebilir ve en güzel olumlamalara ulaşabilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun..

      Sil

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.