Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Dünya üzerime geliyor. Dibe vurdum.



Şöyle başlamalıydım cümleye. Neden tüm dertlerimizi bir kenara atıp hayallerimiz için çabalamıyoruz. Hayallerimiz; biz yaşarken onlar ölüyor. Niye tüm hayatımız bir film şeridi gibi aksın gitsin. Neden mutlu olmak zorken depresyona girmek çok kolay ve neden hep iyiler gerçek hayatta kaybeder.

Ama gerçekten hayat arabesk ise neden En kralı olmayalım. Acıların içinde yaşanan yaşamlar yok mu? Sabah görmezden geldiğiniz insanlara bir bakın. Hani cam silen küçük çocuklara veya dilenen yaşlı insanlara. Daha zor yaşamlara mesela engeli ile bu hayata tutunmaya çalışan insanlara bakın.

YARIN ÇOK DEĞİŞİK bir şey yapın. Kendiniz ve aileniz dışında birine yardım edin.

Tanımadığınız birine iyi günler dileyin. Sıkıntıdan patlamış belediye şöförüne kolay gelsin deyin.
Yarın kendiniz için bir iyilik yapın ve bu dünyayı değiştirmekten önce kendinize bakın.

Siz kendinizi tanımlarken, ezbere bir dünya anlayışı içindesiniz. Dünyanın değişmesi için, bireyin değişmesi lazım. Kendinizden başlayın
[post_ad]
Şöyle başlıyorum bu cümleye; Dünya sizi daraltıyorsa, bir pencere daha açın. Dibe vurduysanız, en başa döndüyseniz boş verin. Hayatın köklerinden tutunun ve tekrar çıkın. Korkmayın dünya üzerinize geliyorsa bu iyi haber sosyal medyada diyorlar ya fark edilmeye başlıyorsunuz. İşte aynen öyle.

Sen mi büyüksün İstanbul ben mi büyüğüm deyin. Seni yeneceğim deyin. Durdurun dünyayı inecek var deyin. İçinize atmayın. Boş verin gitsin. Her şey ama her şey sizin aklınızda. Çilemse çekerim kaderimse güler geçerim deyin.

Bazen hayat zordur ve bazen siz hayatı kendinize zorlaştırıyorsunuzdur. Dibe vurmayan en yüksek sıçrayışını yapamaz.

Kendinizi terk etmeyin. Her şey ters gidiyorsa yanlış istikamete gidiyorsunuzdur. Bugün bunu kabul edin ve Her şey kötüye gidiyorsa yarın için bir şans verin ve bakış açınızı değiştirin. Hayatı güzel bir kamyon yazısı ile özetliyelim o halde.
"Salla Dünyayı Uykusu Gelsin".
Dünya üzerime geliyor. Dibe vurdum. Reviewed by bilgierdemdir on 22:10:00 Rating: 5

1 yorum:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.