Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Yenilenme Zamanı 5 bilgi





Zihnimiz yorgun ve genellikle hayattan bezmiş bir şekilde yaşıyoruz. Her şey bize zor geliyor. Umutsuzluk üstümüze çökmüş ve tüm enerjimiz bloke olmuş şekilde kendimizi bekletiyoruz.

Ne yazık ki bu durum tüm hayatımızı engelliyor. Peki enerjimizin düşmemesi için ve blokeleri kaldırmak için ne yapabiliriz.

Bu beş bilgi işinize yarayabilir.
[post_ad]
1 Sabah uyandığınızda aynanın karşısına geçip 5 olumlu cümle söyleyin.
Mesela

BEN ŞANSLIYIM
BEN HARİKAYIM
BEN GÜZELİM
BEN SAĞLIKLIYIM
BEN MUTLUYUM

2 Pozitif müzikler dinleyin. Müzik bir dalgadır ve enerji dalgası zihnimizi etkilediği kadar vücudumuzu etkiler. Vücut moleküllerimiz pozitif ve negatif sesleri algılayabilir ve tepki verirler.

3 Meditasyon yapın veya Namaz Kılın.
Zihni terbiye etmek çok önemlidir. Beden ve zihni terbiye eden en güzel şekil namazdır. Eğer namaz kılmak istemiyorsanız meditasyona yönelebilirsiniz.

4 Olumlu düşünmeyi öğrenin
Hepimiz felaket senaryoları ile yaşıyoruz. Ama gerçek hiç bir zaman öyle olmuyor. Ütüyü fişte unutmak kaygısı gibi hayatımız kaygı ve endişe ile geçiyor. Ama çoğu zaman bir ütü bile yok ortada. Boşuna kaygılanıyor ve üzülüyoruz. Onun için olumlu düşünün kötü düşünce zihne zarar verdiği kadar bedene ve ruha da zarar verir.

5 Akışına bırakın.
Olayları yönetme kaygısı çoğu zaman bizi birbirimize düşürüyor. Çevrenizdeki insanları olduğu gibi görün ve akışına bırakın.

Kişisel gelişimin en önemli basamaklarından biri kendini keşfetmektir. Kendinizi iyi tanır ve bilirseniz. Kendinizi geliştirebilir ve kişisel gelişimde ilerleyebilirsiniz.

Bilgi Erdemdir - Bir kişisel gelişim sitesi
Yenilenme Zamanı 5 bilgi Reviewed by bilgierdemdir on 11:53:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.