Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Olumlama gerçekten işe yarıyor mu?




Olumlama; temelinde pozitif cümleler ile zihni ve bedeni motive etme ve pozitif enerji ile yüklemek vardır. İnsanlar farkında olmadan olumlama yapabilirler. Mesela kendine iyi olduğunu ve mutlu olduğunu söyleyebilirler

Kişisel gelişim alanında olumlu düşüncenin insan üzerindeki etkisi tartışılmaz. Kişisel gelişim ile uğraşan insanlar bir süre sonra olumlamayı hayatlarına dahil ederler...

Olumlama altında yatan düşünce çok daha büyük ve güçlüdür. Düşüncelerin insan ve madde üzerinde etkisi vardır.

Solomon adalarında ağacı düşünce gücü ile kurutabilir ve kesebilirler. Bir ağacı düşünce gücü ile nasıl yıkabilirsin ki. Solomon adalarında ki yerliler bunu şu şekilde açıklıyorlar. Bir süre boyunca baltayla kesilemeyecek kadar büyük olan ağacın içinde yaşadıklarına inandıkları, ruhuna kötü sözler söylerler. Onun buraya ait olmadığını onun kötü olduğunu onun çirkin olduğunu söylerler. Tüm yerliler bunu yapar ağaç bir süre sonra kurur ve devrilir. Solomon adalarındaki yerliler bunu her tarla için yer açmaları gerektiğinde yapıyorlar. 
[post_ad]
Peki kötü düşünce koca bir ağaca bunu yapıyorsa kendi düşünceleriniz size neler yapar. Bir şeye olumlu tarafından bakmak onun için bu kadar önemlidir. İnsanlar negatif düşünceye kendilerini kaptırırlar.

Bir insan sabahtan akşama kadar bir milyona yakın veri işler zihninde % 90'lık bölümün farkında değildir. 

Olumlu düşün ve olumlama yap basit sade olumlu cümleleri hayatına yerleştir.

ŞANSLIYIM BEN ŞANSLI BİR İNSANIM mesela

BEN SAĞLIKLIYIM SAĞLIK VE HUZUR BENDE VAR.

basit sade ve rahatlatıcı cümleler yaz ve her sabah uyandığında bunları oku.

Kendini ve sana verilenleri sev ve şükret...

Kişisel gelişim sitesi - Bilgi Erdemdir


Olumlama gerçekten işe yarıyor mu? Reviewed by bilgierdemdir on 15:42:00 Rating: 5

1 yorum:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.