Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kendine Karşı Dürüst Olmak İçin 5 Neden


Duygularımızı bir kenara atıp, kendimize harika bir hayatta yaşadığımızı söylüyoruz. Bir aynadan
bakıp, harika göründüğümüzü ve hayatımızın çok güzel olduğunu söylüyoruz. Ama her zaman aydınlık olmaz.

Hayat her zaman ışımaz ve güneş her zaman üstümüze doğmaz.Kötü günlerimiz ve zor zamanlarımızda olabilir. Onun için kişisel gelişimde en önemli adımlardan biri kendimize karşı dürüst olmaktır.

Bu 5 şey hayata ve kendinize dürüstçe yaklaşmamızın ne kadar önemli olduğunu gösterecek.

"Kendine dürüst ol. Kendini sev. Kendine değer ver. Kendini takdir et. Kendine güven. Kendi gücünü kabul et. Kendini geliştir. Kendine inan. Kendini beğen"

Dürüst olursan objektif bakabilirsin. Olumlu düşünce ile olumlu düşünüyormuş gibi yapmak arasında dağlar kadar fark var. Kendine ve duygularına karşı bir ilizyon uygulama. Duygularını yaşa ve ders al. Kalbin kırılmışken acıdan ders al ve kendini kandırma.

Dürüst olursan kendini tanırsın. En önemlisi bu bence insanın kendini tanıması için dürüstçe kendini yargılaması gerekir. Kendine karşı dürüstçe yaklaştığın zaman aslında eksiklerini ve belki de fark etmediğin yetenekleri göreceksin.

Dürüst olursan hayatı olduğu gibi yaşarsın. Hayatı, kendi iç dünyamızın filtrelerinden görüyoruz. Çoğu zaman renkli filtre takılmış bir gözlüğe benziyor. Hayatı kendi renkleri ve doğallığı ile yaşamak gerekir.

Dürüst olursan Şimdide yaşarsın. Geçmiş ve gelecek kaygıları seni esir almaz. İnsanların %80'e yakını gece uyumadan önce geçmişlerini düşünüyor. Kendine karşı dürüst olduğunda geçmiş acılarını kabul etmiş olursun.

Dürüst olursan kendini kabul edersin. Nasıl olduğunu ve neler hissettiğini kendine dürüstçe söyle. Bu sayede ego artık devreye giremeyecek çünkü sen dürüstçe kendini kabul edeceksin. Dürüst olmak egonun nefret ettiği bir şeydir. Ego orada barınamaz ve sen hayatla gerçek anlamda baş başa kalırsın...

Kişisel Gelişim Sitesi - Bilgi Erdemdir
Kendine Karşı Dürüst Olmak İçin 5 Neden Reviewed by bilgierdemdir on 21:08:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.