Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Yaşam Koçunun Önemini Gösteren 7 Durum



Büyük hedefleriniz var değil mi? Herkesin olduğu gibi…

Sabahları yataktan sağlam bir motivasyon ile kalkmanızı sağlayan bu.

Ama kendi başımıza bunu başarmak ne kadar zor bunu da biliyoruz. Sizi motive edecek, yol gösterecek bir yaşam koçuna ihtiyacınız var. Çevrenizdekilere sorsanız, herkes “en iyisini ben biliyorum” der.

Artık hayatın her alanında yaşam koçları bulunuyor. Sporcular, aktörler, iş adamları, sanatçılar, yazarlar… Hepsinin mutlaka en az bir yaşam koçu bulunur.

Peki bu yaşam koçları bize yol gösterebilir ve rehberlik edebilir mi?
İşte buna evet diyebileceğimiz 7 durum:

1. Ne olursa olsun başarınızı hedeflerler.

Başarıya giden yolda engeller mutlaka olacaktır. Eğer siz tek başınıza olsaydınız, karşılaştığınız engeller karşısında belki de takılıp kalabilirdiniz. Yaşam koçunuz sizi bu duruma düşmekten koruyacaktır.

2. Başarılı insanların hayat sırlarını bilirler.

Her ne kadar klişe de olsa, başarılı insanların hayat sırlarını takip ederler ve size bunu uygulatırlar. Kimisi yenilikçidir fakat herkes tarafından bilinen durumları da bilirler.

3. Eksiklerinizi görürler.

Hayatınızda neler eksik, yapmanız gereken neler var? Bunların cevabı yaşam koçunuzda saklı. Siz kendinizi ne kadar tanırsanız tanıyın, o uzaktan gördüğü için daha rahat görecektir.
[post_ad]
4. Tuzaklardan kaçınırlar.

Her insan başarıya yaklaştıkça bir rehavete kapılır. Yaşam koçunuz sizin yeterince ilerlemediğinizi görecek ve sizi bu rehavetten kurtaracaktır.

5. Daima ileriyi görürler.

Şimdiki zamanı yaşamak kolaydır. Herhangi bir hazırlığınız olmasa da bir şekilde hayatınızı idame ettirirsiniz. Fakat önemli olan ileriyi görerek adımlar büyük adımlar atabilmektir.

6. Hayatınıza gerçekten yön verdiklerini bilirler.

Sizi yönlendirerek büyük bir sorumluluk aldıklarını bilirler ve ona göre davranırlar. Bir insanın hayatına yön vermenin ne kadar büyük sorumluluk gerektirdiğini bilirler.

7. Olaylar karşısında tarafsız olmaya çalışırlar.

Yaşadığınız olayları iyisiyle-kötüsüyle analiz ederek size yansıtırlar. Bunu yaparken de tamamen tarafsız olurlar. İşini kötü yapan biri size sadece iyi tarafları yansıtacaktır. Fakat iyi bir yaşam koçu olaylara tarafsız bakarak ona göre davranır.

Kişisel Gelişim Sitesi - Bilgi Erdemdir

Kaynak:
Dumblittleman.com

Yaşam, korkunun sona erdiği yerde başlar.
Yaşam, adım attığın an başlar.
Yaşam, kendine güvendiğin an başlar. 

- Osho

Yaşam Koçunun Önemini Gösteren 7 Durum Reviewed by bilgierdemdir on 16:53:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.