Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Sorunları çözmek için bu 3 şeyi yapın.



Sorunlar hayatımızın bir parçası. Hayata geldiğimiz ilk andan itibaren sorunlarla karşılaşıyoruz. Yaşadıkça karşılaştığımız sorunlar büyüyor ve karmaşıklaşıyor. Hepimizin sorunlar ile başa çıkmak için yöntemleri var. Fakat çoğu zaman bir sorunda takılıp devam edemiyoruz. İşte size yardımcı olacağına inandığım 3 yöntem.

"İleride, şimdi üzüldüğümüz ve problem yarattığımız şeyler ile dalga geçiyor olacağız." Katy Perry


1- Sorunları çözememenin genel sebebi tek bir çözüme odaklanmış olmaktan kaynaklanır. Bir sorun yaşadığımız zaman çözüm için tek bir yöntem deneriz ve çoğu zaman başarısız oluruz. Yapmamız gereken Bakış Açımızı değiştirmek ve farklı bir yol denemektir. Aynı şeyleri deneyerek farklı sonuçlar almak imkansızdır.


2- Bazen uzun yol kısasından iyidir. Sorunların çözümünde kolay olanı kullanırız. Ama bu her zaman işe yaramaz. Eğer çitin üstünden atlayamıyor isen çitin çevresinden dolaş. Kısa diye düşündüğümüz çözümler bazen bizi diğer çözümlerden daha çok uğraştırır.
[post_ad]

3- Eğrelti bir çözüm hiç çözüm olmamasından iyidir. Mükemmel bir çözüm yoksa geçiçi bir çözüm şimdilik idare eder. Bir su borusu delinirse eğer değiştirecek durumun yoksa bir tamir bandı ile yapıştırmak gibi düşünebilirsin bunu. Geçiçi çözümleri uzun süre kullanamazsın ama şimdilik çözüme ulaşması hiç olmamasından iyidir.
Sorunları çözmek için bu 3 şeyi yapın. Reviewed by bilgierdemdir on 10:03:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.