Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hiç bir şey yolunda gitmiyorsa sizde o yoldan ayrılın


Çabalamanın ve pes etmemenin önemini anlatıp duruyoruz. Peki bazen pes etmemiz gerekebilir mi? Pek çok buluş pes edilmediği için bulundu. Her bilim adamı yüzlerce hatta binlerce denemeden sonra doğruyu buldu. Evet pes etmemek önemli. Fakat aynı şeyi deneyerek başarılı olmak imkansız. İçimizde bize kılavuzluk edecek harika biri var. Onu dinlemek çoğu zaman bizi başarıya götürür. İç sesimizden bahsediyorum. Bazen bir kapıyı açmak için o kadar uğraşırız ki diğer girişleri görmeyiz. Eğer hayatınızda hiç bir şey yolunda gitmiyor ise sizin o yolda inat etmeniz gereksiz. Kısaca gemi batıyorsa daha fazla yamanın bir anlamı yok. Yeni bir gemi yapmanın tam zamanı. Yürümeyen ilişkiler içinde geçerli iş hayatı içinde. Eğer olmuyorsa olmuyor. Israrcı oldunuz ve düzelmedi. O halde gitme zamanı geldi. Çoğu insan yeni bir şey denemekten korktuğu için eskinin esiri olur. Örnek verdiğimiz düşünürler canları pahasına yeni düşünceleri savundular. Yoksa bugün hala dünyanın düz olduğunu ve bir boğanın dünyayı taşıdığına inanacaktık. Bizler ne kadar inkar etsek de sabit fikirli insanlarız. Bırakın dünyayı değiştirecek fikirleri bir bardağın yerini bile değiştirmek istemeyiz. Ama alışkanlıklarımız bazen bizi küçük bir hapishaneye hapseder. Kendi kurduğumuz ve anahtarı yine kendimizde olan bir hapishaneye. Çıkış yolunu bilir ama çıkamazmış gibi hissederiz.
Hayat sana işaretler yakar. Hayat seni farklı bir yola davet eder. Bazen en güzeli yeni yollara koyulmaktır. Tüm hayatın içinde en önemli olan iç huzurun ve bunu sağlamak için bazen vazgeçmen gerekir. Eğer her şey seni bırakıyorsa bu düşeceğin için değil belki de kanat çırpman gerektiği içindir. Bunu hep söylüyoruz her şey sizin ellerinizde. Tüm her şeyin çözümü siz de saklı. Biliyoruz hiç öyle durmuyor sizin için başka yerlerde cevaplar arıyorsunuz. Ama kendinizi keşfederseniz göreceksiniz ki her şeyi değiştirecek güç sizde var.
[post_ad]
Bilgi Erdemdir - Kişisel Gelişim Sitesi

Huzur için yapmanız gereken 5 şey

Moralinizi yüksek tutun başarıyı yakalayın

Mutlu insanların 7 alışkanlığı
Hiç bir şey yolunda gitmiyorsa sizde o yoldan ayrılın Reviewed by bilgierdemdir on 10:09:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.