Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hemen değiştirebileceğiniz 3 şey


Hayatta değiştirilemeyecek hiç bir şey yoktur. Biz alışkanlıklarımızın esiri değiliz. Değişime direnen fiziksel yapımızı yönetecek olan yine biziz. Değişim iç dünyamız kadar dışarıyı da etkiler. Bugün hatta hemen şu anda değiştirebileceğiniz 3 şey. Deneyin pişman olmayacaksınız :)

1- Olaylara bakış açınızı değiştirebilirsiniz.
Bana hiç kimse bunu değiştiremeyeceğini söylemesin. Hayata başka bir perspektiften bakmak çok hızlı ve güzel bir deneyime yol açar. Anın içinde durun ve objektif olarak hiç bir yorum katmadan hayatın akışını izleyin. Hayat kontrol edebileceğiniz bir şey değil. Hayatın farkına varın. Evet şimdi bunu okurken durun bir dakika ve etrafınıza farklı bir açıdan bakın. Gördünüz mü? Aslında çok kolay. Hayat aslında yorumlayacağınız bir yer değil. Onu deneyimlemek lazım. Bir pasta düşünün bütün gün onu izleyip yorum yapıyoruz. Çilekli olabilir çikolata parçacıklı olabilir. Hadi çekinmeyin ve bir dilim alın. İşte hayat o zaman başlayacak...

2- Sizi üzen ilişkileri değiştirebilirsiniz.
Herkes aynı şeyi söyleyip duruyor ilişkiler hakkında. Beni üzüyor, anlamıyor, dinlemiyor. Evet peki sen ne yapıyorsun. Kısaca söylemek gerekirse Ya ilişkinizi yola getirin ya da bırakın herkes kendi yoluna gitsin. Bugün şu anda sizi yıpratan şeyleri bırakabilirsiniz. Unutmayın yelkeni açmadan rüzgar için dua etmenin bir anlamı yoktur. Siz yelkenleri açın. Rab size zaten o rüzgarı gönderir.

3- Gittiğiniz yolu değiştirebilirsiniz. (Bugün bir adım atabilirsin)
Memnun değilim diyorsanız, değiştirmelisiniz. İnsanlar korkularına yenilerek yeni adım atmaktan hatta yeni bir cümle kurmaktan bile korkuyorlar. Gittiğiniz yol size göre değilse hiç bir zaman için geç değildir. Yeni bir yol bulun ve oraya doğru yürüyün. Unutmayın geceye küfredenler değil Güneşe doğru yürüyenler kazanır.
[post_ad]
Bunlar da ilginizi çekebilir.

Hayatınızı değiştirecek 5 film ve sözü

Hayatta en çok neye yatırım yapmalı

bilinçaltını kullanmak için 8 bilgi

Bilgi erdemdir - Kişisel Gelişim Sitesi
Hemen değiştirebileceğiniz 3 şey Reviewed by bilgierdemdir on 16:03:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.