Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

2015'te Bu 10 şeyi yapmayın


Hayatımızda memnun olmadığımız şeyler vardır. 2015 yani yeni yıl bunun için büyük bir fırsat. Değişim için bir yardımcı olabilir. 2015 yılında hayatınızı değiştirebilirsiniz. Hem de hiç zorlanmadan. Sadece bu 10 şeyi artık yapmayı bırakın yeter.

1- Ön yargılarınızdan kurtulun.
Biliyorum belki hiç öyle değilsiniz. Ama her insan birazda olsa ön yargılıdır. Düşüncelerinizi kontrol eden mekanizmadan kurtulun. Hayata daha güzel bir pencereden bakın.

2- Öfkenizden kurtulun.
Öyle yada böyle hepimiz bazen öfkeleniriz. 2015'te öfkenizi yenin ve onu kontrol edin.

3- Geçmiş ve Gelecek kaygılarından kurtulun.
2015'te gelecek ve geçmiş kaygılarınızı bir kenara bırakın ve Şimdinin tadına varın. 2015'te farkındalık size iyi gelecek.

4- "Sonra yaparım" lafından kurtulun.
Şimdi yapın planlarınızı ertelemeyin. Sonra sadece ateletin bir ürünü. Harekete geçin 2015 sizin yılınız olsun.

5- Size ağırlık yapan ilişkilerden kurtulun.
Size bir şey söyleyeyim mi eğer yükselmek istiyorsanız ağırlıklardan kurtulmalısınız. Hadi durmayın işe yaramayan, güvensiz, yıkık ilişkilerden dostluklardan, arkadaşlıklardan kurtulun. Ya ilişkilerinizi yola sokun ya da yol verin gitsinler.

6- İşinizden memnun değilseniz kurtulun.
Uzun süredir bir şirkette çalışıyor olabilirsiniz. Peki ya size göre harika bir kariyer şansı doğuracak yeni bir iş imkanı var ise. Hadi biraz araştırma yapmanın tam zamanı. İş piyasası Ocak ve Şubat aylarında çok yoğundur. Kısaca çalışanın transfer ayıdır bu iki ay.

7- Depresyondan kurtulun.
Şöyle bir silkinin. Pencereyi açın ve derin bir nefes alın. Artık düşüncelerinizin esiri olmayın. Olmadı ise olmadı. Sevmiyorsa sevmiyor.
Ne yapalım yani. Dün dünle beraber gitti cancağızım bugün yeni şeyler söylemek lazım...

8- Kötü alışkanlıklardan kurtulun.
Sigara, fazla tüketilen alkol, şeker, tatlılar hepsi sağlığınızı tehdit ediyor. Spor yapın, limonlu su için, akşam yürüyüşleri yapın. Kısaca artık şu kötü alışkanlıklar yerine güzellerini koyun. Kötü alışkanlıklarınızı değiştirmelisiniz.

9- Kin duygusunu bırakın.
Lütfen bu kötü duygudan 2015'te kurtulun. Kindar insanlar, mutsuz ve negatiftir. Sevgiyi yüreğinize yerleştirin. Biliyorum her şey güzel değil. Kötü insanlar çok. Ama değişmez iseniz hayat hep öyle kalmaya devam edecektir.

10- "Değişmek için çok geç" lafını unutun gitsin.
Hiç bir şey için çok geç değil. İmkansız sözü siz başarmayı istedikten sonra yok olup gider. 2015 sizin seneniz. Değişime açık olun. İsteklerinizi ertelemeyin ve kesinlikle artık benden geçti demeyin. Unutmayın çoğu çığır açacak buluşun sahibi insanlar yaşlı insanlardı. Vazgeçmediğiniz sürece başarı kapısını açık tuttuğunuzu unutmayın.

bu konuyu beğendiyseniz buna da bakmalısınız.
2014'te bırakmanız gereken 30 şey

Kişisel Gelişim Sitesi - Bilgi Erdemdir

2015'te Bu 10 şeyi yapmayın Reviewed by bilgierdemdir on 10:49:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.