Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kısaca Düşünce Gücü Nedir ? Video

60 saniyede düşünce gücü ile ilgili bilgi edinin.
http://youtu.be/oJeURVcWPgo

Düşünce nedir ?

Dış dünyanın insan beyninde tekrar yorumlanması ve buna göre eylem planı yapıp harekete geçilmesidir. İnsanı diğer canlılardan ayıran en önemli özellik düşüne bilmesidir. Yapılan eylemi bilinçli olarak oluşturmaya yarayan şey düşüncedir.

Düşüncenin gücü nedir ?

Düşüncenin maddeler üzerinde (fiziksel bir etken olmadan) olumlu veya olumsuz etkisidir. Felsefede bu soruları sormuştur. Gerçeklik nedir. Algıladığımız dünya dışarıda mı yoksa beynimizin içinde mi ? Aynı zamanda Kuantum fiziği (parçacık bilimi) bu soruları sormuştur.
[post_ad]
Düşünce maddeye etki edebilir mi?
Bununla ilgili pek çok çalışma ve deney yapılmıştır. Deneylerin çoğu olumlu cevaplar vermiştir. Pek çok bilim adamına göre düşüncenin madde üzerinde bir etkisi vardır. Dahası toplumumuzdaki nazar kavramı da aslında bunu göstermektir. O halde olumlu düşünmenin hayatımıza etkisi büyüktür diyebiliriz. Olumlu ve huzurlu şekilde düşünmek hayatınızda büyük değişikliklere neden olabilir.

Düşünce gücü daha fazla bilgi


Kısaca Düşünce Gücü Nedir ? Video Reviewed by bilgierdemdir on 16:48:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.