Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Mutlu olmak için 5 madde

Mutsuz olmak kolay, mutlu olmak zor gibi değil mi ? Sizi mutlu edecek şeyler sınırlı ve pahalı iken, mutsuz edecek o kadar çok şey var. Aslında bu konuda tamamen yanılıyorsunuz.

5 şey hayatta sizi mutlu etmek için yeterlidir.

DOĞAYLA BULUŞMAK



Evet, televizyon karşısından, bilgisayar başından, video oyunlarının başından kalkın. Yakınınızdaki bir parka bir ağaçlık alana gidin. Bir sahil kenarına oturun. Bir bardak çayı yudumlarken martıları ve kuşları izleyin.
Gün batımını izleyin.

İNSANLARA YARDIMCI OLUN



Birine yardımcı olmak. Sandığınız gibi sadece ona fayda vermez. Size de yardım eder. Size karşı söylediği güzel bir söz ve bir iletişim, sizi huzurlu kılacaktır.

AZ İLE YETİNMEYİ BİLMEK



Hep bir şeylerin daha iyisi için çalışıyoruz. Daha iyi bir araba, daha büyük bir ev, yeni ev eşyaları. Sonuçta bu sizi yıpratıyor. Bir bakın gerçekten her şeyin en son modeli için bu kadar kendinizi üzmeye değer mi ?

HAFTA SONU ETKİNLİKLERİ (bedava)



Aileniz ile yapabileceğiniz eğlenceli pek çok oyun ve faaliyetler vardır. Neredeyse hepsi bedavadır.

ŞÜKRETMEK



Her şey yolunda gitmeyebilir. İstediğiniz şeyler olmayabilir . Ama elinizde olanlar için şükretmek hayatınızda mutluluğu ve huzuru yakalamaya yardım edecektir.

Mutlu olmak için 5 madde Reviewed by bilgierdemdir on 17:49:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.