Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilinçaltına ulaşmak için yollar


Daha detaylı bilgi için bu video'yu mutlaka inceleyin

Bilinç ve bilinç dışındaki bölüm.
Bilinçaltını, (Bilinçdışı) anlamak için öncelikle bilincin, ne olduğunu anlamalıyız. Bilinç farkındalığımız dahilinde algıladığımız yorumladığımız üzerinde kararlara vardığımız her şeydir. (YUMURTA) Şu anda yumurtayı okuduğunuz an bilinçtir. Bilinçaltı ise daha derinlere gider yumurta kokan ilk okul arkadaşlarınız, sözler, cümleler, bir köşede bekleyen her şey yumurta ile ilgili kötü anılar veya komik anlar, dahası daha uzak bağlantılar, bilinçaltındadır ve bilince ulaşır. Bilinçaltı bilince ulaşır dahası bilince yoğun etkilerde bulunur. O halde önce bilinçli anlarımızı arttırmak çok önemlidir. Bunun yolu farkındalıktan geçer.
[post_ad]
Farkındalığımız ne kadar yüksek ve güçlü ise şu an kavramına ne kadar yatkınsak o kadar bilinçaltına ulaşabiliriz. Bilinçaltımız tüm dışarıdaki bilgileri alır ve depolar. Yani her gün yaşadığınız şeyler kayıt altındadır. Hipnoz bilinçaltına ulaşmada yegane yollardan biridir. Fakat bizim amacımız bilinçaltına bilgi girmek olacaktır. Aslında bu iş çok kolaydır.Bilinçaltı tekrarlanan bilgiye açıktır. Bu bilgi kodu BEN SAĞLIKLIYIM olabilir. Bu bilgi kodunu girmek için her gün aynı saatlerde mesela saat akşam 9" da 10 kere ben sağlıklıyım demeniz bilginin bilinçaltına girmesi için yeterlidir. 20 gün veya biraz daha fazla bir zamanda bunu tekrarlayıp daha sonra bu bilgiyi bir süre girmemeniz gerekir bir ay kadar. Bu arada bu yazıdan aklınızda kalacak en geçerli kelime ne diye soracak olursam. YUMURTA olacaktır. Çünkü yazı ile alakası olmamasına rağmen bu kelime çok yoğun bir bilinçaltı trafiği yaşatmıştır. Kısaca tuhaflık etkisi dediğimiz bir bilinç durumu yüzünden farklı her şey çok daha fazla ilgi uyandırır.


Bilinçaltına ulaşmak için yollar Reviewed by bilgierdemdir on 13:03:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.