Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilinçaltıyı bilmek Ve Affetme Terapisi



Hayatımız; çoğu zaman bir film şeridi gibi geçer.Biz hayatımızı bir sinema koltuğunda oturur gibi izler ve akıp gitmesine izin veririz.
Hayatı birebir yaşamak, zevk almak ve içinde olmak genellikle farkındalık eğitimleri ile olur.
Mesela hepimiz pek çok kere elma yemişizdir.Ama bunu yaparken bir film izler bir kitap okur veya internete gireriz.Yani yediğimiz elmanın farkında değilizdir.Size bir önerim var.Bir daha ki sefer elma yerken tamamen yediğiniz elmaya odaklanın ve her ısırığın tadını tam anlamıyla çıkarın.Çok daha lezzetli ve farklı bir deneyim olacağını garanti ediyorum.
Farkındalığımız, bu denli zayıf iken, çoğu bilgi bilinçaltımıza düşer.Yani bilinçli olmayan bölgemize.

Tüm alanda en fazla bu kadar farkındalık yakalarız.gün boyu bir milyon bilgi içeri girerken bizim bilinçli olarak  işlediğimiz bilgi en fazla şu düşen ışık kadar.Yani Dünyaya anahtar deliğinden bakıp anlamlandırmaya çalışmak gibidir.
Bunu genellikle bilinçli olmadan yaparız.Hayatımızı Otomatik pilotta gibi düşünebilirsiniz.
[post_ad]
Bir de bilinçaltımıza ittiğimiz ve bastırdığımız durumlar vardır.
Mesela eşiniz ya da arkadaşınız size karşı büyük bir hata yaptı.Siz o kişiyi affetmediğiniz sürece.Bilinçaltına itmiş ve duygularınızı bastırmış olursunuz.Bir beş yıl sonra bu hayatınıza bambaşka zararlar verebilir.
AFFETMEK ÇOK ÖNEMLİDİR.
Affettiğiniz an o kişinin sırtınızda taşıdığınızı ve artık yükü indirdiğiniz için çok büyük bir rahatlama yaşayacağınızı anlayacaksınız.
Gestalt terapilerini öneriyorum.
Bilinçaltıyı bilmek Ve Affetme Terapisi Reviewed by bilgierdemdir on 17:14:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.