Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

İnsanlardan Bu 10 Şeyi Beklemeyi Bırakın.


Bizi en çok üzen ve hayal kırıklığı yaşatan olayların başında başkalarından beklediğimiz bu 10 şey oluyor. Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk sözü çok doğru. Peki insanlardan en çok ne bekliyor ve kaybediyoruz.

Hissetmediğin yaraya dokunma. İçtenlikten uzak her türlü şefkat ve ilgi, ve sevgi karşındaki insanı sadece biraz daha yaralar. Çünkü acı çeken bir insan, samimiyetin sahtesini de Gerçek dostun gölgesini de anında hisseder. Uğur Gökbulut

1- İnsanların her zaman doğruyu yapacağını bekleme
Bazı insanlar doğru olanı yapmak için uğraşırken bazılarında o anlayış ne yazıkki yoktur. Onun için her insanın doğruyu yapmasını bekleme.

2- Herkesin seninle aynı fikirde olmasını bekleme
Sen fikrinin kesin doğru olduğuna inanıyorsun. İnan bana karşındaki de tamamen kendi fikrine odaklanmış ve doğru olduğuna inanıyor. Onun için fikirlerine her zaman destek bulamayabilirsin.

3- İnsanların mükemmel olmalarını bekleme
Bazı insanlar gerçekten mükemmeliyetçidir. Fakat eğer karşımızdaki insanların mükemmel iş çıkaracağını düşünüyorsak büyük bir hüsran yaşayacağımız kesindir.

4- Onların düşüncelerini okuyacaklarını bekleme
Fikirlerini söylemekten çekinme insanlar senin düşüncelerini okuyamaz. Onlarla ilgili düşüncelerini ve duygularını söylemen gerektiğinde söylemelisin.
[post_ad]
5- Sen düştüğünde sana yardım edeceklerini bekleme
Bazı insanlar sen düştüğünde yardım ederler ama çoğunluk düşüşünü izleyecek ve bazıları da son hamleyi yapmak için bekleyeceklerdir.

6- İnsanları kendin gibi iyi bekleme
Sen, diğer insanlardan farklısın. Diğer insanlar senin gibi düşünmüyor. Kimi insanlar gerçekten çok ince hesaplar yapıyorlar.

7- İnsanların sözlerini tutmalarını bekleme
Her insan sözüne sadık değildir. Kimileri gerçekten bu konuda iyidirler. Kimileri ise verdikleri söze bahane bulmakta iyidirler.

8- Her zaman aynı kişi olmalarını bekleme
İnsanlar değişkendir. Ruh hallerine göre çelişki gösterebilirler.

9- İyi şeyleri herkes için istemelerini bekleme
Bazı insanlar tüm dünya ve insanlar için iyi şeyler ister. Bazıları ise bununla pek ilgilenmezler. Kimi insanlar mevki ve para için olmayacak işler ve davranışlar sergiler ve bu durumda kimlerin zarar gördüğüne önem göstermezler.

10- Seni her zaman anlamalarını bekleme
İnsanlar gerçekten çoğu zaman sizi dinlemezler. Kendi kafalarındaki düşüncelere o kadar odaklanmışlardır ki sizi anlamaya vakit ayırmazlar. 

Bu söylediklerimiz her insan için geçerli değildir. Gerçekten hayatımızda var olan harika insanlar vardır. Onlar bizi anlayan, düştüğümüzde yanımızda olan ve yardım eden güzel insanlardır. Sevgili okuyucularımız yorumlara sizde aklınızdaki yeni maddeleri ekleyin, fikirleriniz bizim için çok önemli. 


İnsanlardan Bu 10 Şeyi Beklemeyi Bırakın. Reviewed by bilgierdemdir on 18:05:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.