Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Limonu Kesip Başucunuza Koyduğunuzda


Limon öz kokusu pek çok temizleme ve arındırma ürünlerinde kullanılan maddelerden biridir. Hepimiz limonun çok faydalı bir meyve olduğunu biliriz. Ilıman iklimlerde yetişen limon ilk olarak Çin ve Hindistan'da yetiştirilmiştir. Limon tam bir şeker ve vitamin deposudur. Fakat limonun bilmediğimiz çok güçlü bir etkisi daha vardır. Yatmadan önce yatağınızın yanına kesilmiş bir limon koyduğunuzda...


Stresi yok eder.
Limonda bulunan öz kokusu zihnin gevşemesini ve bedenin gevşemesini sağlar. Güne huzurlu ve sağlıklı başlamanızı sağlar.

Rahat Nefes Alıp Vermenizi Sağlar.
Limonun kokusu akciğerlerimize büyük bir iyilik yapar ve solunum yollarımızı açmamıza yardım eder. Limonu başucunuza koyduğunuzda horuldamayı azaltır ve rahat nefes alıp vermenizi sağlar.

Pozitif Enerji ve Titreşimler.
Limon odanızdaki negatif enerjinin temizlenmesini sağlar. Eski zamanlarda evler sirkeli ve limonlu sularla silinirdi ki kötü enerji yok olsun diye. Limonu kestiğinizde özütü havaya yayılır ve gün boyu sizde oluşan negatif enerjiyi uykunuzda temizler. Limon kokusu ayrıca beyindeki serotonin miktarını arttırarak güne mutlu başlamanızı sağlar.

Ağrılarınızda Azalma Sağlar.
Limon kokusunun gevşetici ve rahatlatıcı etkisi özellikle baş boyun ve bel ağrılarınızda azalma sağlayabilir. Limon kokusu bedende ve kaslarda büyük bir gevşeme sağlar.

Bu yöntem eskilerin uyguladığı rahatlatıcı bir yöntemdir. Huzurlu ve dinlenmiş olarak uyanmak için mutlaka bu yöntemi deneyin. Bu yazımızda ilginizi çekebilir >>> Uyanır Uyanmaz Söylemeniz Gereken 5 Enerji Kelimesi
Limonu Kesip Başucunuza Koyduğunuzda Reviewed by bilgierdemdir on 17:56:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.