Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

10 ilham verici Motivasyon Söz ve Derin Anlamları


Hayatımızda çoğu zaman motivasyonumuzu yitiririz. Bu seçilmiş 10 söz size motivasyonunuzu geri kazandıracak. Motivasyon Nedir? Biz motivasyonu insanın kendine duyduğu saygı olarak nitelendiriyoruz. Motivasyon bir işe duyulan sevgi ile yükselir ve o işe olan bağlılığınızla perçinleşir. Bu 10 güzel motivasyon sözü enerjinizi yükseltecektir.



Başarana kadar her şey imkansız gözükür. Nelson Mandela
İmkansız kelimesi hayatımızda bolca kullandığımız bir kelimedir. Çoğu zaman iç konuşmalarımızda söyleyip durduğumuz kelimelerden biridir. Pek çok iş adamı için yıllar önce sadece hayalperest diyorlardı. Ama onlar imkansız kelimesini görmezden geldiler ve başardıklarında herkes için bu kelime anlamını yitirdi.
İyi, daha iyi, en iyi. İyi yaptığını daha iyi yap ve daha iyi olduğunda en iyiye çevir.

 Her zaman en iyisine ulaşmak için çalış. Hayatta gerçek motivasyon yaptığın işte en iyiye ulaşmaktır. Bunun vereceği mutluluğu hiç bir şey değiştiremez. Bu bir süreçtir. Adım adım her gün kendini en iyiye doğru ilerletmelisin.
Hatalar harikadır. Denediğini gösterir.
Hata yapmak sanıldığının aksine iyidir. Bir insan iki şekilde öğrenir. Deneyerek veya izleyerek. İnsanlar denediklerinde tecrübe kazanırlar. Eğer hayatın boyunca denemezsen bilgilerin her zaman teorik kalır.
 Her gün kararlılık ile uyan ve her gece memnuniyet duygusu ile uyu
Eğer her gün başaracağına olan inançla uyanırsan ve bunun için çalışırsan. Her gece başarmanın ve çalışmanın mutluluğu ile uyursun. Hayatta başaracağına inanıyorsan başkaları da buna inanmak zorunda hissederler kendilerini.


Kötü günleri yenmek için savaş ki; iyi günleri kazanabilesin.
Hayat bir mücadele olabiliyor bazen. Kötü günler geldiğinde savaşmazsan iyi günler için fazla bir şansın kalmıyor. Çünkü her kötü günden kazanılan tecrübe sana iyi günlerin kapılarını açıyor.
Eğer ideallerin senin için önemliyse bir çözüm bulursun. Değilse bir bahane bulursun. Ryan Blair
Hepimizin idealleri ve hayalleri var. Ama çoğumuz başka şeylerden ve bazen sadece geçim korkumuzdan ideallerimizden vazgeçiyoruz. Çözümlere odaklanın. Bir kapı mutlaka açılacaktır.
Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin; fakat mükemmel olmak için başlamak zorundasın. Zig Ziglar
 Gerçekten en önemli şey bir yerden başlamak. Başladığın şeyleri güzel ve özenli yap. Başladığın hevesle işlerine devam et ve hiç bir zaman yarım bırakma.
Hiçbir zaman başınızı eğmeyin. Her zaman dik tutun. Hayatı karşınıza alın ve tam gözünün ortasına bakın. Helen Keller
Eğer hayatın karşısına dikilip ben bunu başaracağım demezsen, kimse seni ciddiye almaz. Hayallerinizin için mücadele edin. Pek çok kişi size karşı çıkacaktır. Karşı koyun ve dik durun.
Unutmayın hayat; başladığınız işden vazgeçeceğiniz kadar uzun değil.


Eğer insanlar hedeflerine gülmüyorsa, O hedefler gerçekten çok küçüktür. Azim Premji
Çoğumuz artık çok gerçekçi hayaller kuruyoruz. Sigortalı bir iş ve bir ev veya araba. Bunlar yanlıştır demiyoruz. Ama gerçek hayallerinize ne oldu. Bir sanatçı hala olabilirsin. Bir ressam veya ünlü bir iş adamı. Dünyaya fikirlerinle ve hayallerinle yön verebilirsin. Bırak insanlar sana şimdi gülsün. Başarı geldiğinde tek yapacakları tebrik etmek olacaktır.
Eğer mutlu yaşamak istiyorsan. Hedeflerine bağlan. İnsanlara veya olaylara değil. Albert Einstein
[post_ad]
Bence hayatın gerçek anlamlarından biri bu sözdür. Eğer mutlu olmak istiyorsan amacına odaklan ve amacına aşık ol. Amaçlar sana büyük bir gayret ve inanç verir. Eğer hedefini gerçekleştirmek istiyorsan ona bağlanmalı ve onu hayatın gayesi yapmalısın.


10 ilham verici Motivasyon Söz ve Derin Anlamları Reviewed by bilgierdemdir on 18:59:00 Rating: 5

1 yorum:

  1. Elinize kolunuza sağlık bende motivasyon yazıları yaziyorum belki beğenirsiniz diye link bırakıyorum.

    girişimciler, sporcular için motivasyon sözleri ve konuşmaları yazıyorum. Okumak isterseniz herkezi beklerim arkadaşlar. https://oyaziyo.com/girisimcilik/motivasyon/

    YanıtlaSil

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.