Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

İçinizdeki Gücü Keşfedin 7 Yöntem



Hepimiz içimizde muhteşem bir güçle yaşarız. Genellikle bu gücü yaşamımız boyunca hiç kullanmamışızdır. Gücün kaynağı aklımızdan, bilinçaltımızdan ve ruhumuzdan gelir. O güce ulaştığımızda yapamayacağımız hiç bir şey yoktur. Ruhsal enerjimizi devreye sokmak için bu 7 yöntemi mutlaka yapın.


İç huzura ilk anahtar sessizlik geliştirmektir. Sessizlikten yaratıcı eylemler doğar. Bunu anladığımızda, günlük yaşantımızda doğal olarak sessizlik geliştirme arayışında oluruz. Ancak, çoğunlukla zihinlerimiz sürekli olarak düşünce dediğimiz gürültüyü çıkartmakla meşguldür.
  Acıdan Mutluluğa - Kalbin Yolu
1- "Asla Yapmam" Dediğine Odaklan.
Hayatta herkesin kırmızı çizgileri vardır. Bunlar bizim için iyi şeyler olsa da bunları asla yapmayız. Mesela topluluk içinde konuşmak veya yeni biriyle tanışmak. Asla yapmam dediğin şeyi keşfettiğinde aslında aklının kilitli odalarına bir kapı bulacaksın. Asla yapmayacağın ama senin için çok iyi gelecek pozitif şeyi keşfetmelisin.

2- Pozitif Enerjiye Odaklan.
İçindeki güç pozitif enerjiye bağlı ve sen negatif enerji ile çepeçevre sarılmışsın. Pozitif enerjiye odaklanmak için yapman gereken tek şey pozitif düşünmektir. Pozitif düşünmek için olaylara olumlu yönlerinden yaklaşmayı gerektirir. Pozitif düşünürsen pozitifi kendine çekersin.

3- İçindeki Güce İnan.
İnanç çok önemli bir faktördür. Sen ruhsal bir canlısın ve içinde büyük bir güç var. Enerjiye ve içindeki güce inandığında kapıları aralamış olursun. Ruhsal enerjinize inandığınızda bedensel olarak daha sağlıklı ve mutlu hissedersiniz.

4- Spiritüel Düşün.
Mantıklı düşünmek önemlidir. Ama bazı olaylar mantığın çok üstündedir. İçinizdeki güce güvenin ve onun vereceği cevapları bekleyin. Ona problemlerinizle ilgili sorular yöneltin. İlham perileri sizi bulacaktır. İçinizdeki güç ile iletişim kurduğunuzda her şey çözülmeye başlayacaktır.
[post_ad]
5- Aklını Özgür Kıl.
Hayal gücünü sınırlama ve ona neyi düşünmesi gerektiğini söyleme. Hayal gücün özgür kaldığında önce hiç bir düşünce mantıklı gelmeyebilir. Fakat sonunda aklın özgürce düşünmeye başlar. Bu sayede içindeki o büyük güç ortaya çıkar.

6- Kendine Güven.
İçimizdeki güç kendimize inandığımızda ve güvendiğimizde ortaya çıkar. Eğer kendinize güvenirseniz içinizdeki güç sizin için harekete geçecektir. Kendine güvenmek ve kişiliğini güçlendirmek senin elindedir.

7- Yalnız Kal.
Kendinle baş başa kal. Kendine vakit ayır ve iç sesine odaklan. Onu dinle çünkü sen sustuğunda o konuşacaktır. Sessiz bir yer bul ve kendi sesine kulak ver. Sana içindeki gücün kapılarını açacaktır. Doğa yürüyüşleri ve meditasyonda iç dünyan için çok etkilidir.
Sessizliğin sesi vardır. Hiç duymadıysan hiç sessiz olmamışsındır. Bilgi Erdemdir.
İçinizdeki gücü ortaya çıkardığınızda kendinizi muhteşem hissedersiniz. Gözünüzde büyüttüğünüz problemler yok olur gider. Dünyanın hakimi sizmişsiniz gibi gelir. Bugün içinizdeki güçü uyandırmanın tam zamanı




İçinizdeki Gücü Keşfedin 7 Yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 11:53:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.